Seyma3 Bugün doktora gittik. Keseyi gördük ama şuan canlı değil dedi doktorum. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Bu çağlarda sizde de böyle bir durum oldumu, dolumudur kese boş gebelik olabilirmi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan varsa anlatsın lütfen.😔
Cansu_6167 Seyma3 ilk gebeligim benim şuan 32+3 um,ilk 5 hafta sadece boş kese gördü doktorum hem ultrason hem de alttan ultrason ile baktı,bı hafta sonra gel tekrar bakalım dedi,6+4 te gördük minigimizi çok şükür.Allah büyüktür üzülmeyin 😊
Kubuuu1 Seyma3 daha çok erken görseniz bile nohut gibi bı şey olacak şu an anca susam tanesi kadardır bebeği görünce kaç hafta olduğunu net söyler keseyi görmesi de önemli dış gebelik olmamasını da gösterir ilerleyen haftalarda inşallah kalp atışını da duyarsınız hatta ultrasonda kalbinin attığını bile izleyebilirsiniz ☺️
Mavispembis1_ Seyma3 bende 5+0 da keseyi gördüm ama kese gibi bile değildi nokta gibi birşeydi bende bir daha ki randevuya kadar yedim kendimi 😁7+1 de kalp atışını duyduk sende duyarsın Allah’ın izniyle 👼🏻
Fatmacbc1997 Cansu_6167 canım bi bilgi almak.istiyorum senden bu vajinal ultrason bebeğe zarar veriyor diye duymuştum ben düşük tehlikesi için sen yaptırmışın herhangi bi zararını gördünmü peki
Ndemrc Endişelenme, bu sana özgü bişey değil, tüm hamileler bu süreçten geçiyo ☺️ Önce kese oluşur zamanla bebek belirir. İyi düşün iyi olsun 💕
Seyma3 Ndemrc aslına bakarsan 3. Gebeliğim ama ilk iki bebeğimide çok geç öğrendim biri 2 buçuk biri 3 aylıktı öğrendiğimde o yüzden hiç böyle şeyler yaşamadım ama bunu çok erken öğrendim ilk defa böyle şeyler yaşayınca endişelendim ☺️
Merveevik Seyma3 hiç korkma ben böyle 2 haftamı zehir ettim sonra kalp atışını gördük.. bebeği gördünüz mü yoksa sadece kese mi vardı
Seyma3 Merveevik sadece kese varsı bebeği göremedik doktor canlılık yok şuan dedi anlam veremedim 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Skn23 Seyma3 bende kalp atışları duyulmamıştı 5+3 devletteki doktor niye duyulmuyor alttan ultrasyon istedi . Benim doktorumda hayır daha erken 10 gün sonra kalp atışlarını duyucam dedi gittik 10 gün sonra duyduk .. yani daha erken seninde içini ferah tut canım benim .