Deletedmom0032 Kızlar gebe kalmadan önce tsh 5,6 idi 25mg şık ilaç yazdı doktor. Aylardır kullanıyorum. Şimdi ölçtüm 0.6623 oldu. Şehir dışındayız dahiliyeye gidemem bu hafta. Bu durumu yaşayan varmı doktorunuz ne dedi ilaca devam mı dedi ara ver mi dedi
CicekGirayBysl Deletedmom0032 saglık ocağındaki doktor ya da kadın doğumcu da ilacı ayarlayabilir gidemiyorsan aile hekimine ya da kadın Doğum doktoruna sonucu söyle canım. İlac düzenlerler büyük ihtimal
Seda05 Deletedmom0032 bende var 7. Haftamdan beri kullanıyorum 15. Günde bir tahlile gittim. Şimdi herşey normal ilaç kullanıyorum normal seviyesine ulaştı. Şu an 26 haftalığım doğuma kadarda kullanıcam. Doğumdan sonra geçer belki
Neseli Deletedmom0032 Tsh aralığı gebelikte 1 , 2 arasında olmalı bebeğin beyin gelişimi için bu aralık önemli seninki de yüksek cıkmış ilacı doğuma kadar kullanman gerekiyor bence bende de durum aynı 25 mg kullanıyorum tsh ilk olarak 3,56 çıkmıştı
Ipek34 Deletedmom0032 aylardır derken kaç aydır gitmediniz . Ben normalde 3 ayda bir gebelikte ayda 1 kontrol oluyorum tiroid için . Ilaci kesmez büyük ihtimal gün aşırı ya falan çeker hemen görünün mutlaka
CicekGirayBysl Deletedmom0032 oradaki doktor da söyler ihmal etme bi git görün bakalım. en kısa sürede endokrin ya da dahiliyeye görünmeyi ihmal etme. Bebek için önemli tsh değeri
Ipek34 Asli1716 cok düşük . Dahiliyeye gittiniz mi . Ben gebelikten önce de tiroid hastası olduğum için biliyorum .
Hasan_Huseyin Asli1716 benimde düşük çıkıyor. İlaç vermişti doktor. Hamilelik boyunca devam edeceksin dedi.
Asli1716 Ipek34 gittim endokrine bile gittim canım ilaca gerek yok diyolar hamileliğe bağlı diyolar ama ben bi ara hipertroidi tedaviside gördüm bilmiyorum kafam karışık bebeğime bişey olmasında
Deletedmom0032 Ipek34 yok canım daha geçen ay kontrole gittim ama aralıktan beri kullanıyorum. Son kontrolu de toktorum 4.5 olursa yanıma gel yoksa gelmene gerek yok dedi. Ama düşerse naparım diye sormadım 😅
bebegimibekliyrm Asli1716 bende de ayni şikayet vardı ultrason çektirdim tiroidimde nodül tespit edildi. Ultrason çektirmiş miydiniz
Hasan_Huseyin Bende bebeğimi ilk öğrendiğimde 8 haftalikti. Kan tahlili vermiştim. Orda çıkmıştı. Daha sonra dahiliye randevusu bulmam zor olduğundan biraz geç başladım. Erken değildir ama doktorunuzu degistirmenizi tavsiye ederim. Birşey daha söyleyeceğim. Marifet diye değil yanlış anlaşılmasın. Önceki gebelikte de aynı sorun vardı hiç ilaç kullanmadım. Bilerek. Doktor vermesine rağmen . MasaAllah kızım çok saglikliydi .