Malatya44 Esrayusuf ayy darısı başına kız inşallah seninde haberini alırız. Biz 18+5 olduk kız 😊❤ tekme atiyolar hep kız.
Duuyguum Malatya44 bende dün hissettim kız ama kibardı benimkler 😅 senin sağlı sollu vuruyorlardır 😂😂
Esrayusuf Malatya44 ay maşallah kıZ habibe nasıl zaman geçiyor yA vallahi hatırlıyorum çift çizgi gördüğün anı Allahım ne güzel günler görüyoruz inş rabbim banada nasip eder çok mutlu oldum 😘
Duuyguum Esrayusuf evet çıkmaya başladı akşamları daha şiş oluyorda sabaha pek birşey kalmıyor vallahi hareketlendi Esra o an bi kal geldi bana 😂😂
BirVeraAnnesi35 Zeyneppmuratt bu anlattığını yaşadım ama ozaman hamile değildim canm nadirde olsa bu şekilde adet olduğum olmuştu stres üzüntü hava değişimi vs etkiledi diye düşünmüştüm ozamanlar
Esrayusuf Duuyguum @Senyorita hastalanmadım kuzular hiç hasta olacak gibi halimde Yok . Sevtap iyiyim kız sen ne yapıyorsun whatsapdan neden yazmadın
Duuyguum Esrayusuf ben onu dicektim sana bizim sohbet postuna numaranı yazmışsın duruyo daha mAil atta silsinler cAnım
Esrayusuf Malatya44 ypk yapmadım adetimi bekliyorum adet olayım doktora gideceğim kuzum 1gün gecikti programa göre
Esrayusuf Malatya44 aman kız habibe valla hiç umudum yok adeti bekliyorum olayımda doktora gideyim gönül ister bebek olsun ama içimde ypk öyle yAni test yapmıyorum aynı senin gibi oldum kız hevesim Yok iki gğn oldu gecikeli 4 Aydır 40 günde bir oluyorum
Esrayusuf Malatya44 yok 40 günde bir şaşmaz yAni kuzum düzensiz diye geçiyor yA 35 günden sonrası öyle yAni haydi olsa bir iki gün oynar