Asuum Alanlar hangi marka aldı acaba. Kraft iyi diyen var net sitelerinde ama kullanışı kalitesi görünüşü kaliteli mi durar bilemiyrm netten sipariş vereceğim için kötü bsey gelsin istemiyorum alan var mı. Varsa hangi site marka ne 😊
espalp Asuum geçen haftaki trendyol indiriminden aldım. Kraft Joy aldım. Henüz kurmadık ama araştırdığım kadarıyla Kraft çok tavsiye ediliyordu
Sedef-345 Asuum kraft north modelini aldık kurdu eşim gayet güzel gözüküyor. Kaliteli olduğu da kumaşından belli.
Yegino Asuum ben e bebekten joie excursion change&rock park yatak aldım kullanmadım henüz ama çok hoş ve kullanışlı müzik, ışık ve titreşim özelliği, portatif alt açması ve sallanabilir ana kucağı tarzı bi şey var tavsiye ederim ☺️
espalp Asuum valla hala açmadık kutusunu😂 Ebebek’te Kraft park yatakları inceledim almadan önce. Dayanıklı görünüyorlar, kumaşları zaten birçok park yatağın benzer. O indirimi yakalamışken kaçırmadım😂
espalp Asuum ben araştırdığımda alırken 800’lerdeydi hep fiyatlar. 500’e aldım. Bana kalsa açarım da eşimin işi şu sıra çok yoğun açıp kuracak zaman bulamadı😂
Sedef-345 Asuum benimki 70\110 kraft ın calipso modeli 70/120 sanırım . 120 daha uzun benim anladığım .
Asuum Yegino evet baktım smdi güzel aslında rengi falan kalitesi de belli ediyor kendini. Fiyat 1 milyar tek yatak için pahalı geldi. Zaten ileride belirli yaştan sonra kullanlmck o yüzden 600-700 en fazla düşündüm bakalım bulabilirsem 😊
Yegino Asuum bulabilirsin canım bende kendim alacak olsaydım en fazla o kadar vermeyi düşünüyordum ama anneanne ve dedemiz aldı ☺️
AYsegulusal Asuum [url=https://hizliresim.com/jq26Bg][img]https://i.hizliresim.com/jq26Bg.png[/img][/url] bende bunu almayı düşünüyorum kötü yorum pek yok diğerlerine göre kullanışlı duruyor ilk bebeğim tecrübeli olanlar yorumlar ise sevinirim
TTugbaaa AYsegulusal merhaba bende netten yorumlara bakarak bunu aldım hepsi buradadan kurduk ama daha kullanmadık kaliteli güzel duruyor tavsiye ederim fiyatıda uygundu
Asuum AYsegulusalevet onu bende gördüm ama şekil olarak dik ayaklı ve renk gri tarzı istiyorum ben bakalım
Aysegul06 Babymall dan Prego olimpia oyun parkı aldık bizde görünüşü büyüklüğğ hoşuma gitti bebeğim kullanmaya başlayınca da memnun kalırız inşallah 😇😇
AYsegulusal TTugbaaa park beşikler arasında en hoşuma giden kullanışlı gelen gözüme bu oldu inşallah ikimizde memnun kalırız