bebegimmveannesii Yagmur11 kafein icerdigi icin pek onerilmiyo ama nefis cekiyo 1 defa da olsa ic valla
Yagmur11 gulssen günde bir tane içmiyorum haftada bir iki anca o kadar ama genede işte insan korkuyor
Yagmur11 bebegimmveannesii çay falan hiç tüketmiyorum kansızlık yapıyor diye olabildiğince nescafe de selülit yapıyor diye içmiyorum gazlı içicekler çocuğa gaz yapar diye içmiyorum kendimi çok zorluyorum heralde bi Türk kahvem var Onuda haftada bir iki anca içiyorum doktorada sormadım dedim bi danışıyım genede
SemaAsya Mermaid16 bende o şekilde biliyorum. Günlük almanız gereken kafein miktarını geçmediğiniz sürece sorun olmaz. Çay ya da kahve içebilirsiniz.
gulssen Yagmur11 ben hamilelik başından beri bir tane içiyorum günde şükür bir şey olmadı. Doktoruma danışıp içiyorum tabi.
Mermaid16 Yagmur11 ben hamileliğim başlarında içmedim.. ama sonradan canım istedikçe hergün 1 fincan içtim☕️
Yagmur11 gulssen her gün mü içiyorsunuz ☺️☺️ Tmm o zaman gönül rahatlıgıyla devam içmeye genede çok abartmam sanmıyorum
Minnosizmmm Esramese benim kaynanam çok içermiş eşim sarışın beyaz tenli ela gözlü iyi ki de içmiş baya yakışıklı bise cıkmış onu da ben kaptım 😂😂
Minnosizmmm Yagmur11 canım benim doktorum günde bitane iç çok istiyorsan ama sert olmasın çayı da azalt demişti ben cayciyimdir aslinda ama ikisini de kestim desem yeridir bitane iç sende bise olmaz ama kontrole gittiğinde doktoruna da söyle
Yagmur11 Minnosizmmm doktorumu değiştirmek zorunda kaldım vefat etti doktorumuz yeni doktor arıyorum ondan danışıyım dedim ☺️
yigitalptb Yagmur11 migrosta kafeinsiz Türk kahvesi var. Fiyatı diğeriyle aynı ve tadı çok güzel. Ben ondan tüketiyorum. Güvenle tüketebilirsiniz 😊
Mirayyy77 Yagmur11 ben her gün içiyorum hiç bir zararını da görmedim. Fazlası zarar sadece. Günde 1 fincan kahve herkes içmeli bence çok faydalı. Hamileyiz arkadaşlar hasta değiliz çok abartmaya gerek yok bazı seyleri😂😂