Bertevc Nur9286 uzun süre tutmayın ama şakın bu seferde buz yanığı olur, 2-3 dakika da bir kaldırıp ara verin buz koymaya
Cansu_6167 Nur9286 teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.💞
Melekycl Nur9286 Nur9286 soğuk kompleks uygulayabilirsin benimde öyle olmuştu 1hafta sürmüştü ağrısı. 2. Doz aşıda ilki gibi çok ağrı olmadı ama
Reparista Melekycl benimde ikinci dozda hiç ağrı sızı olmadı ama ilkinde bir hafta kaldıramadım kolumu
Nur9286 Melekycl evet dediğiz gibi yapacağım herkes aynı fikri verdi hepinize teşekkür ederim 😊 2.ci doz yok benim t ek doz
Nur9286 Melekycl evet dediğiz gibi yapacağım herkes aynı fikri verdi hepinize teşekkür ederim 😊 2.ci doz yok benim t ek doz
seymakumatarnsf Nur9286 Benimde yoktu ilk gün. Sonra 1 hafta ağrısını çektim. Ama geçti. Tetanoz maalesef ki böyle. Merak etme geçer.
Nur9286 Leyliiii sıcak. Mı soğuk mu şimdi karar veremedim 😂 buz ile kompres yapın diyen çok oldu sizde sıcak tutun dediniz kafam karıştı şimdi🤭
Leyliiii Nur9286 Vala Canım benim üşüttüğüm için aşırı ağrımıştı bende bir tülbent bağladım ağrısı geçmişti 🤷🏻♀️🙄😂😂
Burcuahan Nur9286 bir gün banyo yapma demişti hemşirem bana şişer yoksa demişti ben de bir sıkıntı olmadı siz suyla mı temas ettirdiniz acaba ondan mı oldu
Sagliklagel Nur9286 canim gecmis olsun oncelikle.ben de 22 deyim. 10 gun olacak ilk zaman agri vardi simdi sisti soneknisirigi gibi kizardi insallah enfeksiyon degildir diye umuyorum