Melisa_Ammar dilekgkhn hiçbirşey yiyemiyorum sık idrara çıkma var uyku isteği çok var suan 7 haftalığım😍 canım bence koş koş eczaneye test al bu duygu anlatılmaz yaşanır 😁😍😍😍
Ay-Bek dilekgkhn Bence hiç bekleme yapmalısın şimdi. Ben duramam yerimde meraktan. Bir de erken gebelik testi almışsın. Ben adetime 6 gün varken yapmıştım çıkmıştı.
dilekgkhn Melisa_Ammar test aldım az once de sabah ilk ıdrarla dıyorlar 🥴 bekleyım ben benı gaza getırıyosun sen 😘
dilekgkhn Gizem_miros ama en ucuzu burda 8 euro yanı 50 lira yapıo onu alacagıma erkenı alayım dedım napımmm ılk bebk bekleyısım ya sımdıden basladım kıyamamaya😅
Melisa_Ammar dilekgkhn canım evet sabah yap bende sabah yaptım hamileysen hemen çıkar zaten ben yaptım pozitif tam çizgi çıktı ama emin olamadım 2 gün sonra tekrar yaptım oda pozitif çıktı 😁😁😁
Melisa_Ammar dilekgkhn Ay kız hamilelik belirtisinden biride bu akıntılar benden hala geliyorsinir oluyorum 😁 Rabbim İnşeAllah nasip etmiştir sana senden çok ben heycanlandım🤪
DemetDigesu dilekgkhn adetın 4 gun gectıyle sımdı bıle yapsan cıkar ben 6 gun kala oglen yapmıstım erken testle cıkmıstı
dilekgkhn Melisa_Ammar Melisa_Ammar ahahaha Allah razı olsun sizden bende cok heyecanlıym heyecanıma ortak oldunuz sabah yazcam ınsallah ♥️
Burcu77 dilekgkhn dilekgkhn ben gecikince aksam yapmistim cikmisti ki duzensizdi bence yapmalisin bizide merak sardi hayirlisiyla ezan vakti insallah vardir🤲🏻😊
Aysinizzz dilekgkhn Benim de öyle 4.cü günü artık dayanamıyorum deyip yaptım pozitif çıktı dene derim 😏