Cennet_30 Mirayyy77 ben dün gittim 25₺4 de 870 gr dedi geçen haftalar daha çok alıyordu şimdi az gibi geldi bana ama doktor normal dedi
Sulee123 Adisimmm devlet ama değerler olarak bir hafta geriden geliyor yani 26+5 im ama 25+5 genelde değerleri 😪
Askkokuluyavrum FatmanurCo canim o biraz da bünye ile alakalı benimki de ne yesem kabul ediyo galiba ben anlamadim 😔 insAllah bir sağlık sorunu olmasında hepsi doğup buyur Rabbim omur verdiyse
Askkokuluyavrum Sulee123 canim sut yoğurt yumurta yanı özellikle bişe yemiyorum İnan ki meyve yiyorum ama çok ileri de benimki de umudum 30 dan sonra haftasıyla uyumlu hale gelmesi 😔 sağlıklı olsunlar da gerisi hic mühim değil
Sulee123 Hapyymommerve değerleri olarak da düşük yani mesela boy kafa cevresi karın vs 5 gün geriden geliyor sorun değil ama takiplemeliyiz haftaya tekrar gel dedi
Hapyymommerve Sulee123 İnşallah hiçbir sorun yoktur Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
FatmanurCo Sulee123 Benim de kilo olarak normal diyor ama değerler aynı şekilde geriden geliyor anlamadım ama doktor sorun olmadığını söylüyor 🤷🏻♀️
Rabia2019 Sulee123 benim o haftada 850 gr. Dı doktorum gayet iyi dedi ve zaten normal yani senin doktorun ne alaka öyle demiş anlamadım
Sulee123 Rabia2019 diğer değerleri 1 hafta geriden yani karın çevre baş popo vs öyle ölçümleri varya onlar geriden o yüzden
Nisansimge Sulee123 26.haftada 803 gramdı normal dedi doktorum 31oldum bi sıkıntı yok allaha şükür şimdilik
FatmanurCo Sulee123 5 gün geride çıkıyor ortalama olarak ama kilosunu sorduğumda gayet normal diyor anlamıyorum
Sulee123 FatmanurCo aynı durum işte neden öyle oluyor ki anlam veremedim çok yükleniyorum bakalım dünden beri bakalım ne olacak haftaya gideceğim