Benim asıl merak ettiğim ben bir buçuk kilo aldım arkadan bakan hatta bol giyince hamile olduğum belli değil bebek 1900 e birde suyu plesentası derken nasıl bir buçuk kilo aldım anlamadım
30 haftalık lar nasılsınız benim gibi 1 buçuk kilo alıp rekor kıran varmı ☺️😉👍
25 haftalık hamileyim 75 le hamile kaldım 62 ye düştüm şuan 65 im 😂😂😂 yanlız olmadığıma sevindim tek ben sanıyordum 😂
Ne güzel yaa 30 haftaligim 10 kg aldım 😟
86 ile hamile kaldım 71e düştüm şu an 73üm. 30+3 olduk inşallah Doğuma kadar çok almam çünkü sıcaklarda çok zorlayacak 😔
Cennetkokulumeleklerim size de maşallah canım 🤗
Anne89 olsun cnm her bünye bir olmuyorki hiç kısmadan yiyorum bende ama
Cennetkokulumeleklerim 32 hafta icersindeyiz.60la hamile kaldim su an 81 kilpyumm.21 22 kilo aldim.ayaklarim parnaklarjm ellerim yuzum burnum dudaklarjm ozel bolgem diz hissem ayaklarim basenlerim heryerim odem oldu.bebeyimde kilolu.su da fazla.🤦♀️🤦♀️🤦♀️insallah dogumdan sonra vererim kilolari
Arkadaşlar 30 hafta iken bebeğim 1500 kilo ve 42 cm idi. Sizce az mı kilosu ? Bu durum canımı sıkıyor 😏
Tuaa15 canim kilosu önde galiba demi benim kızım 27+0 da 1568 çıktı 30 hafta ile uyumlu dedi doktorumuz seninki de önde sanırım
Bkr-efe bence normal benim 27+0 da 1568 çıktı 30 ile uyumlu dedi doktorum 3 hafta önde dedi
- Düzenlendi
Her bünye ve her bebek aynı değildir. Burada birbirimize nispet yapar gibi ay ben su kadar kilo aldım diyip sonra çok kilo alanları avutmayın👍🏻 Ayrıca bebeklerin gelişimi de farklı başka bebeklerin kilolarını duyup benim yavrum küçük diye üzülmeyin en önemlisi doktorunuzun size ne dediğidir👍🏻 İnşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım kilo da verilir hayatta her şey yoluna girer yeter ki sağlımız yerinde olsun 🤲🏻
PakizeMehmet 👏👏👏👏👏
PakizeMehmet 👏👏👏👏👏
Askkokuluyavrum aynen önde canım 33 le uyumlu demişti bana da maşallah seninkine de ☺️
Cennetkokulumeleklerim hepimizin Insallahhhhh
- Düzenlendi
Cennetkokulumeleklerim 30+1 haftadayım hareketler biraz azaldı 29 haftalıkken giitiğimde doktor 1.200 kg dedi Allaha şükür iyiyiz Allahım sağlıklı kucağıma ( kucağımıza ) almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 54 ile hamile kaldım şu an 62 kıloyum 7 kilo 🤪