• Gebelik
  • 30 haftalık lar nasılsınız benim gibi 1 buçuk kilo alıp rekor kıran varmı ☺️😉👍

Benim asıl merak ettiğim ben bir buçuk kilo aldım arkadan bakan hatta bol giyince hamile olduğum belli değil bebek 1900 e birde suyu plesentası derken nasıl bir buçuk kilo aldım anlamadım

25 haftalık hamileyim 75 le hamile kaldım 62 ye düştüm şuan 65 im 😂😂😂 yanlız olmadığıma sevindim tek ben sanıyordum 😂

86 ile hamile kaldım 71e düştüm şu an 73üm. 30+3 olduk inşallah Doğuma kadar çok almam çünkü sıcaklarda çok zorlayacak 😔

Cennetkokulumeleklerim 32 hafta icersindeyiz.60la hamile kaldim su an 81 kilpyumm.21 22 kilo aldim.ayaklarim parnaklarjm ellerim yuzum burnum dudaklarjm ozel bolgem diz hissem ayaklarim basenlerim heryerim odem oldu.bebeyimde kilolu.su da fazla.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️insallah dogumdan sonra vererim kilolari

Tuaa15 canim kilosu önde galiba demi benim kızım 27+0 da 1568 çıktı 30 hafta ile uyumlu dedi doktorumuz seninki de önde sanırım

Her bünye ve her bebek aynı değildir. Burada birbirimize nispet yapar gibi ay ben su kadar kilo aldım diyip sonra çok kilo alanları avutmayın👍🏻 Ayrıca bebeklerin gelişimi de farklı başka bebeklerin kilolarını duyup benim yavrum küçük diye üzülmeyin en önemlisi doktorunuzun size ne dediğidir👍🏻 İnşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım kilo da verilir hayatta her şey yoluna girer yeter ki sağlımız yerinde olsun 🤲🏻

Bkr-efe canim benimki de 30+3 de 1600 g4 cikti doktorum 2 gun onde gidiyor dedi. Olcumde 30+5 cikti. Demekki normal

Efsoo benimde ümidim o yönde inşallah veririz 🥰

Asiacr bende doktora sorduğumda normal dedi ama ister istemez içim rahat etmiyor işte ☺️

Cennetkokulumeleklerim 30+1 haftadayım hareketler biraz azaldı 29 haftalıkken giitiğimde doktor 1.200 kg dedi Allaha şükür iyiyiz Allahım sağlıklı kucağıma ( kucağımıza ) almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 54 ile hamile kaldım şu an 62 kıloyum 7 kilo 🤪