Melekmehmetmadan esra1907 başlığı görünce aynı ben dedim hemen geldim sabaha kadar ayaklarım ellerim sudan çıkmıyor saten kıyafet denen birşey olmuyor üstümde iç çamaşırla yatıyorum genede ter içindeyim 😰😰😰
Deletedmom667 esra1907 sıcaktan uyuyamıyorum gece 4 te uyuyup sabah 7 8 de ter ıcınde uyanıyorum snra uyku yok🤦🏼♀️
esra1907 41hamile ahahaha allahtan benimki öyle bir tribe girmiyor 😂 yolardım herhalde o sıkıntıyla onu
Hilall2610 Az önce bi saat kestiriyim dedim ıslaklıktan yatamadım yastık saö baş hak getire bide bi anda agzımda afedersiniz midemdekiler agzıma geldi onunla uyandım korktum boguluyorum sandım😀
honey Aysedgrlikrkmz ya benim salonda klima var ama çarpar diye orda yatmıyorum, odaya vantilatör alalım dedik ama o da mı çarpıyor, direkt vücudumuza vurmasada ?
GulsahMulayim esra1907 ahh ahh hesabı tutsa bi 😂 çok istedim kış hamileliği olsun diye hep hesap yaptım ama bütün yaz ve sıcaklar üzerimden geçecek Eylül ortası tam rahata kavuşacam derken doğuracam 😂 hesabı tutturanı tebrik ederim valahi 😄
Merveykaya Ben klimalı odadan çıktığım an ıpıslak oluyorum 🙈🤯izmirin sıcağı dayanılacak gibi değil hele hamileliğin son ayında Allah yardımcımız olsun hepimizln🙏