esra1907 Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum öyle bir terliyorum ki sabahın köründe uyandırıyor beni bir daha uyuyamıyorum 😩
Sh123 esra1907 bende sabah sabah içim yanıyor sanki gece uyuyamıyorum sabah uyuyamıyorum nolacak böyle bilmiyorum.
Deniziimmm esra1907 saat 6 da uyandım ytakodasındn salona geldim klima yanına oda tıkadı resmen uyku denen bişey kalmadı 🤷
Aysedgrlikrkmz esra1907 al benden de o kadar her gün nevresim değiştiriyorum yatak odasına vantilatör aldık o da çarpıyor insanı su gibi oluyorum İzmir’de durulacak gibi değil oturduğum yerden şip şip ter akıyor yaaa
Fatmabltc Bende de ayni sanki cok uyuyomusuz gibi geceleri sabahta 6 da kurulmus alarm gibi uyanıyorum 🙄 bende ayni cok terliyorum bu gece balkonda uyudum rahatt oldu terlemedim
honey Aysedgrlikrkmz ya benim salonda klima var ama çarpar diye orda yatmıyorum, odaya vantilatör alalım dedik ama o da mı çarpıyor, direkt vücudumuza vurmasada ?
Hulyalp esra1907 uyku🤔 uyku neydi 😕 en az 1 aydir uyku yok terlemek cabasi 2 saatte 1 ayaktayim. Uyumuyorum resmen savas veriyorum her gun hasta olurum dogum oncesi diye vantilator bile acamiyorum
BurinTasKaradag esra1907 gece ateşleniyorsun muhtemelen canım. Bazı gebelerde bu durum oluyor. Doktoruna mutlaka söyle bakalım ne diyecek.
Aysingeldiislerdegisti esra1907 alışmak şart lohusalıkta daha kötü terlicrn emzirirken heryerinden ter akıcak yapılvak bişey yok malesrf
esra1907 Aysingeldiislerdegisti şuan varya inanamassın nerde yatarsam yatayım sırılsıklam hamile kalmak isteyenlere benden akıl son ayları yaza denk getirmesinler 😂
GulsahMulayim esra1907 ahh ahh hesabı tutsa bi 😂 çok istedim kış hamileliği olsun diye hep hesap yaptım ama bütün yaz ve sıcaklar üzerimden geçecek Eylül ortası tam rahata kavuşacam derken doğuracam 😂 hesabı tutturanı tebrik ederim valahi 😄
23sekerkiz esra1907 malesef bende oyle gece sicaktan zor uykuya daliyorum sabahtan heryerim dustan cikmis gibi uyaniyorum bida uyuyamiyorum 😏😏
Hilall2610 Bende bu baslıgı arıyordum sanki ter değil su fışkırıyor uyurken her noktamdan terlemeyen yerlerim bile ıslanıtor halbuki gece cok sıcakta olmuyo cam açık yatıyorum hafif serin ama hiç hissetmiyorum bile su içinde uyanıyorum
Mucizem00 esra1907 vallahi bende sabaha kadar 3 tshort değiştiriyorum, tshortümü ve arkası su gibi oluyor sanki su içmişim önüme dökmüşüm gibi 😒 yastık desen o da aynındekilde arkasını çeviriyorum onunda mecbur
41hamile Bende öyleyim ateş ter basıyor bide eşim yatakodanın camlarını kapatıyor Bi uyanıyom yanmısım gidiyorum başka odaya bu seferde işe giderken görüyor sen benimle yatmıyorsun tribine giriyor 😁
esra1907 41hamile ahahaha allahtan benimki öyle bir tribe girmiyor 😂 yolardım herhalde o sıkıntıyla onu