Xbebek123 Tubaaa-91 ne iyi doktor hayal bey. Eğer gerekli görmezse hastasına fazla para harcatmak istemiyor ☺️ İnşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım
Tubaaa-91 Xbebek123 inşallah ben sadece bu zamana kadar ikili test parası verdim bide hep Aydan aya çağırdı beni masrafı çok olmadı o yüzden bide gerçekten sıkmıyor insanı sağolsun allah herkese hayırlısını nasip etsin ❤️
Xbebek123 Tubaaa-91 boşu boşuna endişelendirmiyor çok şükür . Bakalım bende haftaya gideceğim miniğim büyümüş mü 😊
Tubaaa-91 Cigdemmcey evet hemde çok sağolsun ilgilenmesi motivesi süper 6 aydır birlikte devam ediyoruz en son Doğumu bitirip inşallah bağları kopartmayız
Cigdemmcey Tubaaa-91 inşallah canım bende hayale gidiyorum memnumum bende sormak istemdim gidenler memnun mu benim gibi diye teşekkür ederim 😊
Tubaaa-91 Cigdemmcey biz bütün arkadaş çevresi ondayız doğuranlar hasta olanlar sağolsun kendisinden memnunuz
Tubaaa-91 Minagece 300 tl demişlerdi ben sorduğumda benim biraz sorunlu ultrason allah kısmet ederse yarin Bursa’da yaptıracağım 250 ye
Minagece Tubaaa-91 bende bandırmadayım ama Bursa’da gidiyorum canım esentepeye 400 tl dediler Eylül’de bakalım nasipse
Tubaaa-91 teachermom16 merhaba canım iyi yapmışsın Bandırma tekel zaten ne geçirirsem modunda Doğum ücretleri nasıl öğrenebildin mi