Xbebek123 Tubaaa-91 peki kuzum hayal bey gerekli gördüğü durumda istiyormuş onun dışında kendi bakıyormuş dediler doğru mu
Tubaaa-91 Xbebek123 evet tatlım kendisi yapıyor normalde benim sorunlu biraz Bursa’ya yönlendirdi ilk etapta 21 haftada bindeneyelim dedi hayırlısı 🥰
mervee10 Damlllll bende balıkesir merkezde doğum yapıcam inşallah 😍hangi doktora gidiyorsun ? Kaç haftalık bebişin 💕
Damlllll mervee10 buraya yeni taşındım o yüzden Sakarya ya gideceğim doğuma. Burda Alaattin beyi önerdiler ama hep çok yoğun olduğu için değiştirmedm Dr umu. Gidip geliyorum
Xbebek123 Tubaaa-91 ne iyi doktor hayal bey. Eğer gerekli görmezse hastasına fazla para harcatmak istemiyor ☺️ İnşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım
pinarsvcn Tubaaa-91 eski devlette ayşegül karahan akyol var kesinlikle tavsiye ederim mükemmel ilgileniyor ve çok bilgili bi kadın🙏🏼
Tubaaa-91 pinarsvcn artık devlet hastanesine küstüm 😄 gitmicem 20 haftaya yaklaştım bütün bilgilerim özelde birde tansiyon hastasıyım kafamda nedense o gittiğim doktor yüzünden bitirdim devlet hastanesini ☺️☺️
Ozdncvrgn Tubaaa-91 sırf ondan gidiyorum Royale 😬tamda bayrama denk geliyor Doğum inşallah sıkıntı olmaz
Tubaaa-91 Ozdncvrgn olmaz doktorunuz hayal beyse kalkar gelir 😄 o adam yıllık izin bile kullanmıyor 🥳