Eceunverkanra Tubaaa-91 suan calismiyorum, yasam koclugu egitimimin tamamlanmasini beklemistim, yaz bitimi sirket acma vs islemleri halledip baslicam insallah, eski meslegimi biraktim sen calisiyor musun?
Tubaaa-91 Eceunverkanra yok ben yatıştayımmmm işi bıraktım Pepsi kolada çalışıyordum bayisinde muhasebe finansmanda şimdi tam bir yatıışş 😄😄😄
Eceunverkanra Tubaaa-91 zaten isi olan insanlar bir kac saat sonra ise gitmek icin uyancak saat olmus 3 biz issizler ayakta🤣😂 hangi sehirdesin?
Tubaaa-91 Eceunverkanra hepiniz bana iki saat feribot uzaklığındasınız Bandırma’ya yolu düşeni beklerimmmm ❤️❤️
Eceunverkanra Tubaaa-91 tesekkur ederiz canim ayni sey senin icinde gecerli İstanbul’a yolun duserse eger biz de bekleriz 😊
Cansu37 Minikmucizemizz kız yok artık saçmalama 🤣🤣🤣🤣🤣 hhahahahah harbiden delirdi bizim kız sen bence kadın hastalıklarını boşver ruh ve sinir hastalıklarına git Allah iyiliğini versin kahkaha atıcaö burda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Minikmucizemizz Cansu37 ayy bugunde kocamın işi var bak yine kafaya takmadan gunleri degerlendiriyim diyorum heriff yok ortada 😁 zaten sonunda oraya gidicem 🤷♀️
Eceunverkanra Minikmucizemizz kız postunu popi yaptık hadi yine iyisin 🤣🤣 sayende sohbet muhabbet ettik valla iyi ki delirmissin de post acmissin 😘😆
Tubaaa-91 Eceunverkanra karı delirdi biz muhabbet ettik 😄😄😄 olsun şu formdaaa en azından adam akıllı güldük mıhbet ettik neler okuyorum saçma sapan piskolojim bozuldu
Tubaaa-91 Eceunverkanra İstanbul taksim eğitim araştırmada çok yakın arkadaşım var arada geliyoruz yanına Birgün inşallaj birlikte muhabbet ederiz benim adam ona da inanmaz 😄😄
Eceunverkanra Tubaaa-91 ay hic sorma ama okudukca insan haline sukrediyor, cok zor durumda olan kadinlar var Allah yardimcilari olsun ama 7 aya yakindir forumdayim ilk defa forumda guldum eglendim yani :)
Eceunverkanra Tubaaa-91 kadin dogum doktoru mu arkadasiniz, kimlik cikarmaya gidene kadar inanmicak bence o kendini alistir 😂😂😂
Tubaaa-91 Eceunverkanra gece sızmışım artık olduğum yere 😄 inanmaz boşverdik onu ya karaları bağlamaya gerek Yok tıp ilerlemiş durumda herşeyin çözümü dua ben buna inanıyorum