Duyguveminigi Matmazell ayyy demin agrilar yani kasilmalar girdi bian nevrim döndu ck skur gecti yatmya calscam birazdan 😂 sen naslsn
Matmazell Duyguveminigi benmde öyle karnım semsert gaz sancısı gibi bi sancı var ama anlayamadm 🙄 sabah doktora gidicem 😬
Cansu37 Mira_07 bende 7 haftalığım ayaklarım yanıyor erkenden bütün sıkıntılarım başladı ayaklarımı fayanslara sürüyorum artık hasta olcam 😂
Duyguveminigi Matmazell bnde 6 sinda gtcem ins ama ynede ufak bseyde acaba mi oluyrum 🙄 smidde hickrik tutms hanimefendyi 😂
Tugba12345 Mira_07 benim oluyo canm kendmi tek saniyodumm 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ hatta dudaklari biraz şiş o sebeple mi bilmiyorm cok acı veriyo
aSev 25.haftalığım bir mide yanması bir ayaklarımdan başıma kadar Bi anda gelen ateş uykularım kaçıyor.
Mira_07 Fasulyeveannesiii ben 37+4 ayak altlarım yanıyor agrıyor üstüne basınca artıyor fazla ayakta kalınca agrıyor dawul gbi olmuşlar walla hele mide yanmasınsan bahsetmıyorum bile allah yardımcımız olsun walla zor
Fasulyeveannesiii Mira_07 ay ne güzel ama ya ben de o haftalara gelsem keşke sabırsızlanıyorum 🙏🏻🙏🏻 Çok kilo aldım dediniz 24. Hftalarda kaç kilo almıştınız ben şimdiye kadar 6 kilo aldım ama daha şimdiden 6 ysa çok alırsın diye korkutuyorlar beni siz de öğlemiydi
Mira_07 Fasulyeveannesiii walla tam hatırlamıyorum ama 75 mi 80 mi neydi ama biliyomusun bende başta ipin ucunu hiç tutmadım diyebilirim o haftalarda kendimi tutamıyordum cips kola fln ondanda bu kadar almış olabıkırım die duşunuyorum🙄🤷🏻♀️
Fasulyeveannesiii Mira_07 hadi ya Doğumdan sonra bol bol emzir ve sıvı al canım ben kendimi frenliyorum ama yine de yiyoruz işte
Mira_07 Fasulyeveannesiii eşim dıo Doğumdan sonra sana 4 ay eseriyorum bakalım kaç kilo werecen die😂😂😂😂
Fasulyeveannesiii Mira_07 aman canım vermeden sakın ikinciyi falan düşünme gerçekten vücudun yapısı gidiyor ve kalıyor kilolar sağlık için de eşin için de kendin için de ver bence verelim 😂
Seda05 Mira_07 26+1 sanki ayağımın altında ateş yakıyolar bacaklarım ve ayaklarım ağrıyo uyuyamıyorum 😔🥵