Matmazell Mira_07 yapcak bişi yok oralarda da öyle sistem işte 🙄 sen yine de negatif düşünme ki negatif şeyler oluşmasın hayatında
Elifgcr Mira_07 nasıl yani ultrasonla bakmadılar mı 🙄 bu arada bizde 33+2 yiz ayaklar şiş altları yanıyor bacaklarda kramp birde hemeroid bunların yanında sağ kaburgamı sürekli sıkıştıran mşnik bir ayak daha ne olsun 😂
Mira_07 Elifgcr al benden de o kadar 😂yok sadece bi 18 haftada baktılar detaylı olarak sağlıklı derdiler o gün bugündür ultrason a hiç girmedim
Betttt Mira_07 31. Haftamdayım çok şükür bu zamana kadar bi sıkıntı yaşadım göbeğim 28. Haftada bi anda cıktı iyi ki geç çıkmış şuan beni zorlayan bitek göbeğim😂
Eyll_kuzu Aysebkr1258 aaaaaa şafak bitmiş yarın kuzun uyuyacak yanında inşallah bütün mahkumiyeti ile
Fatmanurozgr Mira_07 23 haftalığım aynı sorun bendede var uyutmyo yanması agrısı ve backlrmda birde beldede oluyo agrı uyuyamıyorum 🤦♀️
Ilkheyecanim Mira_07 35. Hafta sıcaktan uyyamıyorum bugun sadece 3 kere duşa girdim serinlemek için 🤦♀️
Duyguveminigi Matmazell ayyy demin agrilar yani kasilmalar girdi bian nevrim döndu ck skur gecti yatmya calscam birazdan 😂 sen naslsn
Cansuuu16 Mira_07 ayni benimde 31 +4 teyim evde olduğum halde ayaklarimin altı çok ağriyor ve yaniyor resmen acıyor yere basınca dışarıya çıkamıyorum korkudan