Efsoo nilaylaylaylay 😁😁😁😁yookk artik☺sen iyi almissin valla.ben 16 haftam bittiyi gun 9 kilo aldigimi oyrenmostim delirmistim.surekli hep agliyordum bebeyimde beslenememisti beslenmene devam et canim kimseye takma benim gibi.etkilemmesin yavrularimiz Sapsaglim dogsunlarda gerisi bos bisey
Yenianne92 Serrameri 7 kilo cok normal keske ben de oyle olsaydim ama olsun cokta takilmamaya calisiyorum artik
Serrameri @Yenianne92 popişim büyümüş eşim öyle diyo ben görmediğim için sorun yok 😂 10 kiloyla doğumu tamamlarsam iyi olur
Efsoo Kizlar gidiyo dert etmeyin valla😂gitmezse dert ederiz zayiflariz😁😁Ay Allah gosdermesjn saka yaptim.)Odemi olanlarda hizla gidicek.kilolulardasa gidiyor yani hepsi gidiyo her hamilede.insallah donerizz normal halimize😁
Betttt nilaylaylaylay valla canım bende öyleydim akşam 7 den sonra pek birşey yememeye bakıyorum ekmek cok kullanmıyorum tatlıyı kahvaltıdan sonra az yemeye bakıyorum. Gecede cok acıkırsam tost ekmeğinde tost yiyorum veya bi meyve. 31. Haftamdayım 11 kilo almışım Bunları yapmama rağmen 2 haftada bir, bir bucuk kilo alıyorım maleseff
Mucizem00 nilaylaylaylay kuzum aynı Piskoloji ben de yaşadım dediğin gibi akşam yatıyordum sabah kalkıyorum kilo almışım 28 haftadan sonra kilom sabitlendi şu an 33. haftadayım kilo almıyorum bebek alıyor yani dert etme kendine duruyor bir süre sonra almıyorsun toplam 13 kg aldım
Adves nilaylaylaylay troitlerine baktirdin mi bendr senin gibiydim hem cok acikiyordum hemde neredeyse haftada iki kilo aliyorum diyebilirdim kanda triotim cikti ilacla duzene girdik sukur
Esesen nilaylaylaylay çok su içmemiz gerekiyor. Su su su. Bende içerken zorlanıyorum ama su iötiğimde bakıyorum sabah kilom aynı içmediğim zaman hep daha fazla çıkıyor 18. Haftadayım bende
Sitionline nilaylaylaylay Vala ben 3 günde bir 3 kilo alıyorum 😁 bana da garip geliyor ama alınıyor demek ki bide ödem falan etki ediyor sanırım
Kubra6095 nilaylaylaylay aynen bende valla aynaya bakmaya korkuyorum artık. Ama veririz ya öyle umuyorum yani inşallah 😂😂
Deletedmom0065 Kızlar ekmek hamur işi falan yemeyin çok fazla zaten pek bir besin değeri yok boşuna şişirmeyin kendinizi veririz diyip salmayin vücudunuzu. Bide normal dogum dusunuyorsaniz kilo hic önermiyorlar :/ her türlü eksi yani...yimeyiin yimeyyiin.. bende 14.haftadayim henüz daha almaya baslamadim ama yakindır 2-3 haftaya şişmelerim başlar kesin cok korkuyorum kilodan:(
Kubra6095 Deletedmom0065 ya ben o haftada 5 kilo almıştım 😂😂 bekarken yiyip yiyip kilo almayan o gıcık insanlardandım şimdi yemiyorum diyemem ama bir yiyosam 5 katı kilo alıyorum resmen. Yemedende duramıyorum gece gündüz farketmiyo gece kalkıp yemek yiyorum bildiğin 😒🤷♀️
Burcuveburcum nilaylaylaylay Öncelikle sürekli tartılmaktan vazgeçin😉 ekmek,makarna,un,şeker ve tuzdan uzak durun kendinizi acıktıracak kdr aç bırakmayın aralarda atıştırın kuruyemiş,yoğurt,süt gibi
Narmin12345 nilaylaylaylay 33+0 haftaım 20 kilo aldım.. Vr artık yürüyemiyorum .. 48 kiloydum 68 şimdi😔
Kubra6095 Narmin12345 zaten kilo almaktan çok hareketlerde kısıtlılık olması üzüyor insanı bacaklarım bedenimi taşıyamıyor sanki 😒
Ozdem Narmin12345 ayy inşallah bende o kiloları görürüm inşallah bende alırım hamileliğim den beri doğru düzgün kilo alamadım aksine 5 6 kilo verdim 42 kiloyum 18. Haftama giriyorum😔
Deletedmom0065 Kubra6095 ya bide ilk aylari zor gecen kadinlarda oluyo o cok kilo alimi. Hani 2 3 ay aniden kilo veriliyo bilincsizce şok diyet gibi dusun sonra istah normale donunce verilen iki katiyla geri geliyo kimisinde :/