Zeynepzeze limoncicegi Çok zor oluyor gerçekten, alışveriş yapmaya diye çıkıyorum yarım saat sürmüyor ağrımadık yerim kalmıyor 🤷♀️
Sibelvahdet Refianur canim seninle aybi durumdayiz ozellikle aksam oldumu oturmak izdirap gibi uzanmam gerekiyor
Asiacr elifeceylan sicak su cok tehlikeli boyle seyler tavsiye etmeyin. Hele karina bele asla. Dusu bile ilik suyla almak lazim
YagmurDaskn Refianur Sırtınızın neresi ağrıdığında dikkat edin bence. Ben de sırtım ağrıyor sanıyordum böbreğimin ağrısıymış. Genişleme var ve hala ağrıyor. Dikkat edin
Mervezngn Refianur seninle günlerimiz ayni benim sırt agrılarım başlayalı 15 gün oldu nerdeyse gündüz pek sorun olmuyo ama geceleri uyutmuyor sağ dön sol dön zor uyuyorum cok agrı olunca eşime masaj yaptırıyorum iyi geliyo
berguzar1987 Refianur hemde nasıl bende 23. Haftamdayım ikiz gebelik iki gecedir ağlayasım geliyor sırt ağrısından uzanıncada çok ağrıyor benim
berguzar1987 elifeceylan canım duşu ılık alıyoruz sıcak su kasları gevşetip erken doğuma ve düşüğe yol açar diyor doktorlar