Refianur Merhaba Kızlar 24+4 haftalık hamileyim cok fazla sırtım ağrıyor özellikle biraz oturayım hemen ağrım oluyor uzanmam gerekiyor benim gibi sırt ağrısı yaşayan varmı🙁
elifeceylan Refianur bnmde agriyo canm tempolu yürüyüş iyi geliyor birde beline sıcak su dök masaj yaptır hafifliyor
Denizanne Refianur o dönemlerimde bende çok çektim sırt ağrısını ama şuan çok nadir oluyor sabret biliyorum zor ama geçiyor 🙏🏼☺️
Gizemmdenizz Refianur benim son 15 gunum hala daha agrıyo sırtım sürekli deil ama genelde agrı var cnm o normalmiş
Asiacr elifeceylan sicak su cok tehlikeli boyle seyler tavsiye etmeyin. Hele karina bele asla. Dusu bile ilik suyla almak lazim
berguzar1987 elifeceylan canım duşu ılık alıyoruz sıcak su kasları gevşetip erken doğuma ve düşüğe yol açar diyor doktorlar
Bsraa1 24+5 benmde oluyordu iki haftadır yüzme ve pilates yapıyorum fark ediyor imkanınız varsa deneyin
Bsraa1 Refianur ders alma imkanın varsa birebir al yoksa bi top ve mat al internetten izleyerek yapabilirsin bende suan o sekilde yapıyorum cok faydasını görceksin gercekten☺️
Gulcan33 Ben daha 11+2 yim benimde çok ağrıyo özellikle geceleri tabi benimki yatıncada geçmiyo 🙈 neyden bilmiyorum
Serrameri @Refianur 28+5 haftalığım senin haftandayken başlamıştı hala devam ediyo eskiden otururken ağrırdı şimdi yatarkende ağrıyo ve geçmiyo
Gulcan33 Refianur aynen çok erken doktor hamileliğin le ilgisi yok dedi ama bende anlamıyorum neden daha önce böyle bir sıkıntım yoktu ama 💁
1Tecrubesizannee Canim merhaba bende bugun boyle bi post açmıştım bende 24+5im bigun belim cok kotu ağrıyor.. demekki normalmis