Ikbalper ponciklerin_annesi bende 9.hafta içindeyim. Sağlıkla gelsinler inşallah sabırsızlıkla bekliyorum 12.haftayı🥰💓❤️
Aynurnaz Ikbalper 12 haftalikken 2 li taramada sordum dr kız gibi dedi inşallah değişmez çok alistalıştım 😁
Aynurnaz Evinanne aynen banada aynısını söyledi 2 li teste 12 haftalikken ama genelde tahminler doğru çıkıyormuş
Evinanne Aynurnaz ama ben ikili test yaptırmadım ultrasondan bakarak tahminde bulundu aslında bende değişeceğini sanmıyorum ama burda o kdr çok okuyorum ki değişti diye emin olamıyorum😬
Aynurnaz Evinanne benim 2 li testte perinatolog yaptı bu kaç kere gelmedi istenilen pozisyona bende dr dedim çok nazlandi kız mi dedim oda kız gibi dedi
Aynurnaz Tgckync hayır üniversite hastanesi Ankara tıp fakültesinde 2li testte kız gibi dedi sadece bizim minik nazlandi biraz dönemdi bende kizmi nazlandi dedim oda kız gibi dedi ozelede gidicem ama 14 haftalikken falan
Beyzanurlina Ikbalper 15 haftalıgız ögrenemedik göstermiyo dönmüş götünü yüzünü bile kapatıyo renkli ultrasyonda küsmüş teyzesi🤣
DemetDigesu Ikbalper 10 haftalıkken fetal dna testıyle ogrendım 18 haftada anca bacaklarını actı tescıllemıs olduk🌸💕
AYsegulusal sevgitekes hem devlet hem özel e gidiyorum ama detaylu ya devlette girdim sonra özel de kız dedi zaten 😊