ponciklerin_annesi Ikbalper bugun 10 haftalik olduk haftaya ikili tarama var bakalim gostercekmi cinsiyetini 😊 merakla bekliyorum
Evinanne AYsegulusal 25 te nasıl değişir ya 🙄 benim de 12 hafta da doktor Kıza benzetti ama bi aya anca netleşir dedi değişme ihtimali var mı gerçekten 😏
AYsegulusal Evinanne değişiyor cnm erkek dedi yüzde yüz dedi sonra kız Ä döndü sağlıkla gelsinler detaylı ultrason Ä kadar emin olma
Aynurnaz Evinanne aynen banada aynısını söyledi 2 li teste 12 haftalikken ama genelde tahminler doğru çıkıyormuş
Evinanne AYsegulusal yaa bende çok merak ediyorum acelesi yok tabi ama alışveriş için sabırsızlanıyorum☺️ Sağlıklı olsunlar da farketmez kız erkek 🙏🏻
Ikbalper ponciklerin_annesi bende 9.hafta içindeyim. Sağlıkla gelsinler inşallah sabırsızlıkla bekliyorum 12.haftayı🥰💓❤️
ponciklerin_annesi Ikbalper kızım da 16-17haftalikken ogrenmistim cinsiyetini bakalim kardesi gostercekmi
Denizanne Ikbalper ben ikili tarama testinde öğrendim canım. Kız gibi görünüyor dediler şuan 38 haftalığız nerdeyse hala kız 😍
Efsoo Ikbalper 13 haftada erkek dediler.16 19da gitfim kendini gizleti.24 haftalikkrn renklide doktor erkek dedi☺🤭🤭🤭26 haftalikkende kesin olarak erkek😊