defne55 Lamia_Kolat abartmadan patates hamburger veya makarna yanında yada başka bisey yanında yiyorum hepsini
Pnrarvn Tazeanne0134 limonla ilgili birşey duymadım ama tansiyonun düşükse iyice düşürebilir dikkat et soda içinde bana doktor sadece mineralli su iç demişti.
Pnrarvn Tazeanne0134 akmina gibi gazı olmayan mineralli su iç dedi kızılay sırma gibi gazlı olanları içme dedi
A_S_K Lamia_Kolat sık sık değil arada yiyorum. Hamburger patates yanında ya da bazı yediğim şeylerin.. Eve almıyorum sadece alsam çok yerim eşim almıyor😁 Yemiyorum desem yalan söylerim
Sadiyy35 Lamia_Kolat ben yiyorum burger pizza falan da yiyorum kolada içiyorum ama doktorum abartmadan yaptığın sürece yiyebilirsin dedi zaten
feyzaa34 Lamia_Kolat 5 dk önce patatesi bandıra bandira yedim sadece hamilelikte sakatat tüketmiyorum diğerlerini yiyorum ben
Ozican Lamia_Kolat ben mayonez yanlışlıkla yedim 😬 o kdarcıktan bişey olmaz heralde.ketçabı bilmiyorum
Deletedmom0333 Lamia_Kolat canın istiyorsa abartmadan nefsini köreltecek kadar ye niye bu kadar kasıyorsunuz kendinizi
Hllswm Pnrarvn hazır mayonezler pastörize edilmiş olarak satıldıgı için onda bi sorun yok sadece kimyasal içerdiği yüksek olduğu için önerilmiyor.. Ev yapımı ise çiğ yumurtadan dolayı çiğ yumurta salmonella bakterisi tasıyabilir
Pnrarvn Hllswm bana hazır yada ev yapımı olarak ayırım yapmadı doktorum zaten çok sağlıklı görmüyor o tür şeyleri yağlı ve kalorili olduğundan hiç yeme dedi direk bana 😊