Aylininzz 36 haftalık hamileyim evi temizlesem halılar falan yikamaya veremedim silsem bisey olurmu zaten bunaldım evde tek temizlik yapsam köşe bucak bilemedim kayınvalidemde az kaldi gelmesine titizde bisey 🤣
Denizanne Aylininzz kayınvaliden madem titiz yardım etse ya sana 😄 bu halde nasıl büyük temizlik yapacaksın dikkat et kendine nolur nolmaz
annesininkuzusuuu Aylininzz valla bende aynı durumdayım artı birde taşınmayı düşünüyoruz ailem başka şehirde eşimin ailesinin yardımı olmaz ama pislik içinde oturunca da insan rahat edemiyor.. Akşam eşiniz geldiğinde birlikte yapın hem daha eğlenceli oluyor biz öyle yapıyoruz
Alarasel Aylininzz kız dikakt et halı silmk valan erkn daha yapma bnce 😂😂😂yaa bn süpürge tutcam korkuyrm artık ya
Aylininzz guler27smsk_ ama baya enerjikim bugun edesim var hamilelik baslrindan beri ince temzlik edemedim🤣
Htcnurersoy Haftamda bende durmadım,yavaştan yaparım dedim,zorladım galiba kendimi,iki haftadır erken Doğum riskiyle evde yatıyorum.Canımla uğraşıyorum.yapıyosan hafif işler yap.
Aylininzz Htcnurersoy çok çok geçmiş olsun canım benim Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin bilmiyorum hamileliğin basindan beri tembellik az az ediyordum simdi temizlik edesim var hamile deilmis gibiyim enerji geldi
Alarasel Htcnurersoy hangi işler yapmştn canm😐😐😐😕😕ya o bu temz görck diye falan temizlk hele hiç yapmamk lazm bebğimzmi önmli onlarmı
Minikkalbimm Aylininzz bu haftalarda gelen enerji seni doğuma hazirlamak içinmiş temizlikte harcama derim 💁😂
Aylininzz annesininkuzusuuu eşim yarın gelcek oda surekli yardım ediyor zaten ama yarında yorgun gelir mesleğinden dolayı bende uzuluom bide ben yapayım😊
annesininkuzusuuu Aylininzz aynen yaa benim eşim de öyle Bi de 1 saatten fazla İstanbul trafiği çekiyor hiç kıyamıyorum ama yavaş yavaş yapıyoruz mecbur
Alarasel Aylininzz ev ğis kalsn önmli olan sağlığı bebeğimzn Allahın izniyle bn çok yapıyodm önceden şimdi dikkat etmeye karar verdm cicdan yapım kafama takıyrm çünlü
Haticefenerdemir Aylininzz 35 haftalığım evim boya yapıldı halıları yıkatmaya verdim ama camları annemle sildim. Eğilip yerleri elimle siliyorum. Kapıları sildim her işimi kendim yapıyorum yavaş yavaş. Bi saat yapıyosam bi saat dinldniyorum. Hem doğumada yardımcı olur
Alarasel Haticefenerdemir 😱bnce eğilip yer silmk çok tehlikeli ya doğm başlaması için 38 39 da yapıyo bırdakiler okumştm🙄dikkat et yanii drlarda önermiyo cam kapı slmek yer silmk viledayla yap
izmirmasali35 Aylininzz ben 38.haftamdayım halılarım dün geldi yıkamadan sildim süpürdüm serdim geçen hafta da camlarımı sildim sadece mutfak dolaplarına uzanmamak için onları annem sildi sağolsun dinlenerek yaptımtabi hepsini
Htcnurersoy Alarasel koli kaldırdım,fırın sildim,zorlandığım halde yaptım,aklına gelen bütün işleri yaptım
Sryilknr Aylininzz benimde kayınvalidem titiz halıları 34.haftamda vermiştim dünde eşim dip köşe temizlik yaptı bende dolapları utüleri hallettim