Tazeanne0134 Minnosizmmm kızzz yersen benim yerime de 1 tane ye valla deli gibi canım istiyor istanbulda nerde var bilmiyorum bide güvenilir olur mu onu da bilmiyorum 😏 çok canım istiyor napacam bilmiyorum
Minnosizmmm Tazeanne0134 ah canım inşallah tez zamanda adanaya yolun düşer o zaman ne diyim 😊 doktor eşimin yanında yasak dediği için kaçamak bile yapamıyorum 😂😂
mevsimce dışarda yenilen salatalara bol limon sıkmamı söylemişti doktorum ve dışarıda asla çiğköfte yemememi söylemişti. ve ilk haftalarda maydonoz tüketimi sınırlı olmalı demişti
Duygu19031903 Köyden alınan süt çok kaynatıldıktan sonrada mı zararlı? Ben kendim manda yoğurdu yapıyorum ve yiyorum hemde sürekli?
Zelalzelal Duygu19031903 hiç bir sorun olmaz kaynadıktan sonra en sağlıklısı bende hazır almam peynir süt yoğurt doğal olanı tüketirim
Zelalzelal GuelGltkn salam sucuğu bilmiyordum tost yaparken yiyorum oda iyice pişirip neden yenilmiyor peki
Yigithamzaninannesi Doktorum iyi kaynattıktan sonra köy sütü icmemi söyledi bir sıkıntı olmaz dedi 🤷♀️ bende canım çektikçe herşeyden azar yiyorum aşırıya kaçmadan
Tazeanne0134 Minnosizmmm ayyy yazık sana yaaa öyle bişe demedi daha bana valla bakalım bana ne dicek banada yasak derse benim herif de yedirmez ama ben adana'ya ondan önce gidiyorum o ara yerim 🤭😂
Annemmm2 GuelGltkn bende Şırdan ve midye ye aşeriyorum resmen 🤢 Eşim de izin vermiyor tabi doktor da midye ye izin vermedi civa acısından ama sırdan temiz yerdense yiyebilirsin dedi.. Ben dayanamayıp 2 midye yedim gecen gün 😭
Minnosizmmm Tazeanne0134 😂😂 taze baba ya yolda Biraz hızlı bile yürüsem aşkım dikkat et napiyosun diyor tepemde 7/24 bugun refleks olarak anne dedim 😂😂 sende doktora sorarak kaçamak yap bence 💜
Tazeanne0134 Minnosizmmm benimki de çok abartıyor köyde kuzenleri falan var bana hiç bir iş yaptırmıyordu tamam kuzum zararlı olan biseyi de demek istemem yani sırf sevdiğim için
Deletedmom667 GuelGltkn tabi canım birde su var bebek dogmamıs hayırlısıyla saglıklı sekılde almamamıs kucagına .. ben yedım ben yaptım hıc bırsey olmadı dıo nerden bılıyorsun daha dogurmadın 😂😂
limoncicegi Deletedmom667sakatar falan yiyince ne oluyormuş benim doktorum bişey demedi merak ettim şimdi