ebrarmom08 Kivilipastaa bnm dogumuma 1 2 hafta kaldi cok sukur 20nci haftadan beri cekiyorum ama o haftalr hastanede bile yattim ama sonu guzel olsun kucagima alnca gecer hepsi insallah 🙏❤ Allah herkeisn sifasini versin dert verip derman aratmasin ❤❤
Kumru82 Bende dahileyeye gidiyorum troid takibi için idrar tahlili falanda yapıldı idrarda iltihap cıkdı hemen antibiyotik yazdı doktoruma attım sonucla ilacı sakın içme kültür yapdır ve bol su iç dedi kültür olmadan hiç bi gebeye ilaç veremeyiz dedi
Ikizdeniz Seydaaaaaa canim kanama yapıyor demissin ya merak ettim nasıl bi kanama bi avuç içi kadar var mı bende de kanama oldu da sorun çıkmadı acaba enfeksiyondan mi diye düşünmüştüm
Seydaaaaaa Ikizdeniz öyle dolu dolu değil canım afedersin lavaboya girdiğimde sildiğim zaman kırmızı renkte kan sildikçe geldi doktorum enfeksiyon kaynaklı dedi
Mturan Hanımlr lokst sayınız kaç cıkıyodu en yüksek ve ne zaman ilaç almanız gerektibenm 62cıkmıstı en son 😕
Mturan Kivilipastaa ben enfeksyn oldgnda kaçtı diye mrak etmiştim normal degeri blyorum faydası yk ama blmenn🤷♀️
Simbad Kivilipastaa bende saglik ocaginda kan tahlili yaptirmistim orda idrar yolumda iltihap cikti doktorumu aradim 4 tane limonu sık 1-2 litre suya ekle yarim saat beklet sonra o suyu ic dedi oyle yaptim. Bir hafta sonra doktora gittim idrar tahlili yaptirdi doktor temiz cikti isterseniz deneyin☺️