Hnfe teslimeserkan cay icince ne olurki 😄bu havada ilik su icilmiyor bende 6 aylik hamileyim.zaten hava bunaltiyo
teslimeserkan Hnfe bilemedim ki kzuumm o kadar cok sacma seyler söylüyorlar ki daha neler duyucaz acaba diye düşünüyorum 😊😊
meryemm_demir Banada diyorlar bebek üşüyecek diye 😂 bende diyorum mideme gidene kadar ısınır bebeğe gidene kadar kaynar 😂😂😂😂😂
Rubab_2020 Melekmehmetmadan bende soguk su içmesem hiç su içemiyorum midemi bulandırıyor bana da millet soguk su bebeği karnında dondurur diyorlar 😀😀😀
gulsahklycc Melekmehmetmadan onu bilmemde 6. aydan sonra fazla buzlu su içmek iyi degilmiş bebek anne karninda zaturiye olabiliyomuş bi akrabamin bebegi olmus doktor cok buzlu su içmissin demiş dogumdan sonra bebek 1 hafta hastanede yatmis
Handeyldz01 gulsahklycc benim doktorumda soğuk su içme iyi değil dedi yasakladı ben ılıkla karıştırıyorum
Merve43 gulsahklycc yenidoğan hastalıkları uzmanları, yakınınızın doktorunun yenidogan zatürresinin sebebini soguk suya bagladiginu duysalar çok gülerdiler sanirim.
M-Ali Melekmehmetmadan dondurma yersem bebeğim üşür mü gibi bişey 😂😂😂öyle diyenlere çay içincede ağzı yanar deyin🤣
zeynokrktk Melekmehmetmadan Abartılcak derece de soğuk su içmiyorum mazallah zature olma olasılığı var anne karnında bebişin ama dediğini ilk defa duyuyorum 😄
Bilgemustafa16 qulistn ayy bende buz yiyorum tutamıyorum kendimi zatürre etçen çocuğu diyorlar doğrumu
meva_ Melekmehmetmadan kız herkes bişey diyor bende bi ara sakız ciğniyordum bi bayan sakız çiğneme çocuğun doğunca devamlı osurur felan demişti baya gülmüştüm çok takma 😀😀😀😀