Melekmehmetmadan Ilık su beni kesmiyor saten çok sıcak elimden buzlu su hiç düşmüyor görenlerde bebeğin Pepe olur lal olur gibi şeyler söylüyor en başta eşim çok kızıyor 🙈🙈🙊🙊doğruluk payı varmıdır inanmıyorum ama genede kafaya takıyor insan
Tugba1234 Melekmehmetmadan bu havada sicak su icen yoktur heralde ben litre litre soguk su içiyorum peltek mi olur yani ilk defa duydum
teslimeserkan Melekmehmetmadan aaa gercekten öyle birsey varsa benimki kesin olur o zaman kuzum ben yaz kiş soguk su iciyorum 6.5 aylik hamileyim yani halada devam ediyorum ilk defa duydum antalya sıcaginda ılık su ile nasil durulur ki 😊
Melekmehmetmadan Bende gülüyorum saten her kafadan bi laf çıkıyor destek olacaklarına kafama bı soru takiyorlar
Hnfe teslimeserkan cay icince ne olurki 😄bu havada ilik su icilmiyor bende 6 aylik hamileyim.zaten hava bunaltiyo
qulistn Melekmehmetmadan kızima hamile iken hep buz yedim buzlu sular içtim henüz 11 aylik bilmiyorum ama konuşmaya çalışıyor gayet normal😊
Bilgemustafa16 qulistn ayy bende buz yiyorum tutamıyorum kendimi zatürre etçen çocuğu diyorlar doğrumu
Tugraveannesi Melekmehmetmadan ne saçma sapan hurafeler yaaa yarabbim bu platform amacı bu olmamalıydı 😂😂
Canoglumbenm Melekmehmetmadan ne alakası varya 😂😂 alemsiniz valla. O zaman çay içmeyin su içmeyin dondurma yemeyin mazallah birşey olur 😂
GozdeCemre Melekmehmetmadan buzlu su mu canım bende çocuk doğduktan sonra bronşit fln gibi hastalığa yakalanır diye biliyorum öle derler yani soğuk neyse de buzlu su😀