Elen 36+1 deyim 15 kilo aldım çoğu kez dikkat etmeme yediklerime ve 2-3litre günde su içmeme yürüyüs yapmama rağmen. Kullanilan vitamin ve kan ilacindan kaynaklandigini düşünüyorum..57 kiloydum hamile oldugumu ögrendigimde...
Nehir35 DidemYldrm bende 12 haftalığım 56 kiloyum almadım kilo daha ama karnımda hiç yok sizin karnınız çıktımı peki
hjertemami Nehir35 çok normal canım. 17 haftadan itibaren almaya başlarsın. İlk 3 ay zaten kilo almana gerek YoK. 4 aydan itibaren almaya başlarsın ☺
DidemYldrm Nehir35 ben 12 hafta da çok kötüydüm hiç bir şey yiyemedim 13 hafta dan sonra geçti iştahsızlığım ama o zamanda kilo vermemiştim 😅 göbeğim çıkmadı hiç 34 beden giyiyorum hala
Hemsire5765 19 haftaligim almıyorum deyip duruyordum bi baktım 3 kilo birden aldım valla ipin ucu kaçıyor birden dikkat kızlar nasıl olsa almıyorum diye yemeyin benim gibi gerçi ben yemiyorum üstüne düşmüyorum zannederken oldu böyle
PembeLia 17 hafta 1-1500 kilo almışız inşallah almam daha fazla, ekmeği azaltıp bol yürüyüş ve bol su hedeflerim henüz tam anlamıyla uygulamıyorum ama en kısa zamanda başlıyacağız inşallah. 😌
Dilanmerall63 47 ile hamile kaldım 52 oldum 22+1 günlük hamileyim 5 kg 🤗 görenler hamile olduğuma inanmakta zorluk çekiyor😂çünkü 1.73 boyum😍🙈
ozgesoy28 26 aylık hamileyim hatta 6 aylık henüz 6 kg aldım aylık 1 kilo alıyorum heralde ve iştah sıfır bebek hareket ettiği sürece yemek yemesem ne güzel olur
hjertemami Şuan kadar 2,5 aldım ama göbeğim o kadar büyüdü ki 🙄Eğilip kalkmakta zorlanıyorum valla. Aldığım kilo da bebeğe yarıyor çok şükür.... ama o kadar tıkanıyorum ki. 4 de yemek yesem bile akşam 8-9 a kadar tokluk hissim devam ediyor.