Cigdem07 zzeynneepp Göstermedi öğrenemedim 😃 ama çok merak ediyorum bi kız dedi bi erkek bizde bişey anlamadık 🤣
Kuzeyzeynep zzeynneepp bana da 9 la 12 de erkek dediler 14 de kıza benziyo bacağı kapalı dediler 😅 çarşamba ayrıntılıda bakacaklar açarsa öğrenecez 😂
zzeynneepp Kuzeyzeynep bu ayda mı ayrıntılı ultrasona sokuyolar hayırlısı olsun 💗 Cigdem07 bana bişey demedi 18. Haftada gel dedi bakalım hayırlı sonuçlar al inşallah 💗💗
Cigdem07 zzeynneepp Teşekkür ederim canım benim sende inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı doğsunlarda ❤️💐
yigitmom_ Bnbrnnym benim 15te azaldi suan ucu haric hamileligimin ilk evresinde ki gibi goguslerim tas gibi de degil dokununca agrida yok
Bnbrnnym yigitmom_ şimdi kontrol süreleri de uzadı onun İçin bişey mi oldu diye ister istemez tedirgin oluyorum teşekkür ederim canım 🙏🏻
Burcu77 14 te gorduk bizde kiz dedi 1 ay sonra gel dedi insan cok merak ediyor boylede 1 ay ara verince daha 2 hafta var nasil dayanicam 🤦♀️
novice_mom zzeynneepp 12. Haftada kıza benziyor demişti. 16. Haftada kesinleşti 💜 kızımız geliyor kısmetse 🧿
momof3 zzeynneepp 16+4 olduk 🥰14+4 te kızım olacağını öğrendim 💕Kızıma kız kardeş geliyor 🙏🏼 Sağlıkla gelsinler inşallah