Eyll_kuzu Evet güzel anneler gün geçtikçe yavrularımıza kavuşacağız diye güm sayıyoruz peki mağazalardaki hep yazlık kıyafetleri ne yapacağız nasıl alışveriş yapacağımı şaşırdım 😱 siz nasıl yaptınız nerelerden aldınız neler aldınız ?
Mervemehr Eyll_kuzu ya ben daha elbise almadım. Hediyeler var onlar da uzun kollu falan. Ana ihtiyaçları alıyoruz. Bez, ıslak mendil, zıbın, battaniye vs. En geç 7 ekime kadar olcak benim doğum ama eylül sonu olur bence.
GulsahMulayim Eyll_kuzu benim de Eylül sonuna doğru ama sadece hastane çantası İçin alıyorum ihtiyaçlar. Extra kıyafet almıyorum, doğduktan Sonra mevsiminde alırım diye/
FSCMK Eyll_kuzu bende fazla inçe almamaya çalışıyorum daha yeni doğuyor doğar doğmazda inçe giydirecek halim yok o yüzden biraz Hafif kalın alıyorum aldığımı ihtiyacı bitti ama gözüme çarpanı alıyorum 😂😁
Esm_Nzm esra1907 merhaba hm den aldığınız zıbınları 2-4 m alsam iyi olurmu acaba ilk üç ay için siz nasıl yaptınız acaba
Eyll_kuzu Mervemehr bende öyle düşünüyorum gelir Eylül sonu diye ama bakalım nasip Ağustosta bakacağım yavaş yavaş yada toplanılarak hepsini 1 gümde yapacağım bakalım şu saate bile evim serin olmasına rağmen nefes alamıyorum 🥵
SelmAlper Mervemehr bez olarak hangi markayı tercih ettiniz acaba ? Ben hiç bilmiyorum hangisini almalıyım
Hacere Çoğu kıyafetini doğduktan sonra almayı düşünüyorum, h&m de uzun kollu badiler zıbınlar var kışa denk geldiğimiz için alacaklarımız belli olmuyor tabi 🤦🏻♀️😅
Eyll_kuzu Hacere bende çoğu kıyafetimi doğduktan sonra alacağım ama en az 1-2 ay idare edebilmeli beni aldıklarım sonrasında bende kızımda toparlanınca alışveriş e çıkacağız tabiki 😍
Eyll_kuzu Hacere he birde eşimle havuzluhana gidip bakmaya karar verdik uygun diyorlar baya bi bakalım artık yazacağım burdan mağazalarla arasındaki farkı
Hacere Eyll_kuzu en mantıklısı şu an öyle gözüküyor valla 🤣 bide bebişler hemen büyüyo aldığımız küçükler falan olmuyo diye, doğsunda bir sürü alırız kıyafetlerini😍😍😍
Mervemehr SelmAlper prima premium care aldım. Arkadaşım kullanıyo bebeğine şu an. 2 paket aldık. Bakalım eğer iyi gelirse devam ederim gelmezse uygun fiyatlılara geçerim ben prima pahalı. Islak mendil de unibaby aldık yine 18li karton kolide. 😊
GozdeMurat18 Bende 27 haftalık oldum ama daha bir şey almadım. Haftaya her şeyi alıp tamamlamayı düşünüyorum. Civilde ve Ebebekte uygun güzel şeyler var ben ordan almayı düşünüyorum. 🥰
SemaAsya GozdeMurat18 ben de 27 haftalığım. e-bebekte kışlık sezon sonu patikli altlar aldım. 12,45 TL falan fiyatlar. öyle bir kaç bir şey yani fazla değil aldıklarım. yenidoğan takımı falan almadım ama aldıklarınız 3-6 alın onu da fazla almayın yıkanınca da küçülür dediler aklınızda bulunsun.
Bellabells Üstlerine yelek ayağına kalın çorap vs giydiririz canım.çok kalın da olmaz bebeğe. Bu kadife peluş vs takımlar için hava sıcak olur diye düşünüyorum. Battaniye kundak falan sıcak tutarız bir şekilde
SelmAlper Mervemehr benimde ilk bebeğim olacak ama hiç bilmiyorum hangi bezi almamız gerektiğini o yüzden sordum çok teşekkür ederim acemi annelik böyle bir şey olsa gerek😄😅
Semrasem Eyll_kuzu Eylül başı doğum olucak hep kısa aldım ben iki ay sıcak olur en az sonra duruma göre uzun alırım
Sirincili Ben de cinsiyeti öğrendiğimden beri (Mart ayı galiba) alışveriş yapıyorum azar azar. O yüzden kışlıkları aldım diyebilirim. 28 haftalık olduk hala iç zıbınlar hariç hiç kısa kollu bir şey almadım. Çoğu kıyafetini 0-3 3-6 ay aldım. Yenidoğan sadece hastane çıkışlarında mevcut. Biraz anne babanın fizyolojik yapısı da önemli bizim çok minik bir kızımız olmayacak muhtemelen :) o yüzden büyük tercih ediyorum ve genel de online e bebek 🐇
bsrsl_2016 Sirincili o fizyolojik durum bizdede var malesef 😀 kizmiz olacak ama ben iri kemlikliyim esim uzun boylu cok ve 5 kg falan dgmus.. insallah o kadar iri olmaz.. o yüzden gidisatina gorr alicam kiyafetini suan 6yi doldurcaz