Arzumms Zelalzelal e bebekte gördüm canım alacaktım da o ara başka şeylere gözüm daldı biberon emzik falan alayım derken unuttum onu ama bir dahaki gidişimde alacam
GulsahMulayim Arzumms gerçekten öyle. Aynısı ebebek’te vardı bayramda bakmıştım, extra içinde termometre ve filesi var diye 100₺’den fazlaydı. Böyle takım 35₺ falan denk geldi Yani. Ben memnunum şekli rengi sağlamlığı olsun hoşuma gitti doğrusu.
Mimi123 gulssen hayır katlandığı için çok rahat. Alt değiştirme ünitesi olarakta kullanılıyor ve taşıması kolay tekerlekli
Canoglumbenm gulssen https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-beyaz-file-hediyeli-p-HBV00000ED2W6?magaza=Hepsiburada Kesinlikle tavsiye ediyorum. Plastiği çok sağlam ve çok hoş ben krem rengisini aldım
Arzumms GulsahMulayim aynen canım ben de gidip baktım farkı yoktu o yüzden baya akıllılık yaptım dedim kendi kendime 🤗
Bellabells Kovaburcu O dediğin katlanır küvetten ben de çok istedim tam düzen hastası benlik.ama gereksiz pahalı.durumum da var çok şükür ama plastiğe de 190 TL veremem yani.
CansuCaner Zelalzelal civildekiler uyuyor oradan alabilirsiniz. Hatta aynı küvet orada da var ben deneyip aldım fileyi