Kovaburcu gulssen bime gelcek ona bakın durumunuz varsa tabi katlanır olan istiyordum ben yerde kaplamazdı da pahalı
Zelalzelal Arzumms bende A101 de olanı aldım balıklı olan set ama file bulamıyorum sen buldun mu aldım bir tane küçük geldi
gulssen Kovaburcu bir tane katlanır buldum ama pek güvenemedim. https://m.joker.com.tr/urun/stokke-flexibath-bundle-tub-kuvet-ve-yeni-dogan-destegi-whiteaqua-3124
Bellabells Kovaburcu O dediğin katlanır küvetten ben de çok istedim tam düzen hastası benlik.ama gereksiz pahalı.durumum da var çok şükür ama plastiğe de 190 TL veremem yani.
Arzumms Zelalzelal e bebekte gördüm canım alacaktım da o ara başka şeylere gözüm daldı biberon emzik falan alayım derken unuttum onu ama bir dahaki gidişimde alacam
CansuCaner Zelalzelal civildekiler uyuyor oradan alabilirsiniz. Hatta aynı küvet orada da var ben deneyip aldım fileyi
BrcTpl gulssen ben ilk a101 den aldim fakat icindeki yapiskanlari kalkik kalkik duruyodu arkadasimda e bebekten almis onunkiler cok guzel duruyodu stickerlarinda bi sorun yoktu bende iade edip ordan aldim