Deniziimmm LoriLori canım ben 3 aydan sonra açma boyama yaptırdım artı üstüne iki kez yine boyattım 25+6 olduk dün. Tekrar boyattım beyazım yok ama ombre ve dipler açık renk olduğu için bi kızıllık oluyor o yüzden boyatıyorum🌸
Gamzeciks LoriLori ben boyattım ama diplerine dokundurtmadım. İlk 3 ay her şey riskli 6. Ayda fln boyatmıştım sanırım.
Cigdem07 2.5 aylıkken boyattım. Youtube kanallarından izle istersen doktorlar söylüyor boyatabilirsiniz diye ☺️
NihanMine LoriLori benim gebeliğimde şuana kadar hiç bir risk yoktu buna rağmen doktorum asla tavsiye etmiyorum demişti
Deletedmom667 LoriLori bıtkıselle dıp boyası yaptırdım 6. Ayda.. sordugum 3 doktorla bıtkıselle bıyatabılırsın 3 aydan sonra ama renk acma ombre kesınlıkle yaptırma demıslerdı
Yenihamile11 Deletedmom667 ay ben şimdi kuaföre gidiyorum Sac rengini acicaklar istediğim rengi almak için
Yenihamile11 Deletedmom667 dipler açılmadı boya yapıldı ve paket atıldı ben sormadım doktora Neden yasak dedi 5 ci ayındayım ben
Deletedmom667 Yenihamile11 ıcındeko maddelerden dolayı demıstı zaten 6.ayda 1 kere dıp boyası yaptırdım bıtkıselle okdr dogum yaptım 6.ay smdı yaptırdım ombre emzırırkende olmaz 6 ay bekle dibe surmeden ombre renk acma yapabılırsın dedi
Buket_demirok53 LoriLori ilk 3 ay yasak kuaförler de boyamıyor zaten soruyorlar bende boyatıcaktım ama vazgeçtim doktor hamilelik den sonra boyat dedi o yüzden erteledim bende riske atmaya gerek yok boyanın kokusu bile yetiyor rahatsız etmeye 🥱