Bebekk1 Merhaba bugün ikili tarama testi için kan verdim sonuçlar ne zaman çıkıyor bilgisi olan yazabilir mi
bebegimmveannesii Bebekk1 ozel hastanede yaptirdim 6 gün sonra cikti benim ki normal hastanelerde 10 gün de cikiyomus
Deniz_ruzgar Bebekk1 devlet hastanesinde sabah yaptırdım 14.30da sonucu doktora gösterdim. Siz neden uzun sure bekliyosunuz?
Beklenenan Bebekk1 devlrt hastanesine gidiyorum bende p.tesk yaptırıp persembe sonuç gostermeue gitmistim. Size zaten bi barkod vermeleri gerekiyor o barkoddan bakabilirsiniz ona göre de gidersiniz hastaneye
Aynurnaz bebegimmveannesii bende devlette yaptırdım 10 gun sonra çıkacak dediler cinsiyeti soyledimi dr un 😁
bebegimmveannesii Aynurnaz evet soyledi erkek dedi ama diger gittigimde kiz dedi gistermiyo dedi bi net bisey soyleyemedi😬😢😢
bebegimmveannesii Deniz_ruzgar 2li tarama kan testi sonucu olduguna emin misin imkansiz yani ozelde yaptirmama ragmen 6gun bekledik
Deniz_ruzgar bebegimmveannesii elbette eminim ikinci hamileligim once ense burun ölçüsüne bakılıyor ardindan kan testi isteniyor. Belki yasadiginiz sehirle de alakali olabilir balıkesir devlet hastanesinde bu sekilde yapılıyor
Edayslm Burcu77 Canım ben gittim bugün doktora yüzde 70 kız dedi ama kesin değil dedi üç hafta sonra bidaha gidicem.
SevincDeniz1 Bebekk1 ben özelde yaptırdım 1 hafta sonra sonuç gösterdim aynı gün içinde hiç duymadım gösterildiğini
Kumru82 Özel labaratuarda yapdırdım üçgün sonra cıkmıs sonuc ama bana bi hafta sonra ara demişlerdi bugun aradım hemen yolladilar whatsapdan
Edayslm Kumru82 benim sonucta bir hafta sonra doktor mesaj attı canım sıkıntı yok diye üçlü dörtlü yaptırmayı düşünmüyorum. Cinsiyet bellimi senin ne yaptın
Busrabora Deniz_ruzgar yok hayır evet bazı testler 1,5 saatte cıkıyor ama bazısı 1 hafta gibi bi sürede cıkıyor eksiklik olabilir mi sizinkinde?
Loya06 Valla benim bile kafam karıştı şuan baziları hemen alıyo bazısı 2 bazısı 6 gün sonra ne ilginç bişey bu hastanelerin baştan savması belliki ?
ES19 Perşembe günü yaptırdım bugün çıktı sonuçlar . 10 günde çıkar demişti hastane ama erkenden çıktı sonuç . (Devlet Hastanesinde yaptırdım).