Etli kesinlikle yasak ama etsiz yiyebilirsin tadimlik ama çok degil

Nurdan14 Bir haftadır benim de canım istiyor 🤦🏻‍♀️ Gerçek çiğ köftenin içinde çiğ et olduğu için zararı olur bebeğe ama şu her yerde satılan bulgurdan yapılan yalancı çiğ köftenin zararı yoktur herhalde 🤷🏻‍♀️

Cigdemaktas bizim burda zaten etli olmuyor bildigim kadarıyla 😊 neyse eşim alırken sorar ona göre alır o zaman yiyebilicem o güzel 😊

Nurdan14 ilk başlarda bende deli gibi canım çekmesine rağmen korkuyordum 12. Haftamda falan yemiştim sanırım onun dışında da ara ara hep yedim

Nurdan14 ay benimde asırı cekşyo bi kilo yerim ama eşim duymus icinde bulyon vb varmıs yedirmiyo😭 geçen kız kardesim almıs gelmis bilmeden bi tane attım agzıma ondan gizlii

mervekucuk özür dilerim gerçekten düşünemedim🙄 ama başlığı değiştiremiyorum ya pek bilmiyorum nasıl yapıcam 🤷🏻‍♀️

Nurdan14 benim canım da deli gibi çiğköfte çekiyor😂🤭

Kız senin yüzünden aklımda kaldı 2 tane dürüm olarak söyledim ve yedim 3. Bile yerim olsa😭 nasıl canım cektiyse

sevval55 valla hakkınızı helal edin arkadaşlar ben düşünemedim başlık olarak öyle açtım . Şuan değiltirmeyide bilmiyorum yeniyin söyleyin nasıl yapacagımı hemen değiştireyim yoksa kendimi kötü hissediyorum 🙄