Annesininaminesi Nurcannedom anammm ne yediniz öyle bizden habersiz 😂4gramcık fazlasınız ya 💕💕kız mı erkek mi sizin🌺
Nora Esranrogz 35+4 de bebegim 2964 gramdı benim doktorum da 4 kiloyu geçerse Sezeryana alabiliriz dedi inşAllah normal olurr 😋 Çarşamba tekrar gidicem bakalim ne kadar olmuş
koomikbiranne0507 Esranrogz bizde 37 bugun kontrolüm vardı 3ün üstünde dedi 1hafta 10gün kadar önden gidiyor dedi doktorum iri olursa sezeryan olur dedi ama şimdi bişey demiyor daha çatı muayeneside yapılmadı bakalım ne olacak her hafta gidiyorum kontrole
Burcubursa Esranrogz Ablam 4.5 kilo normal doğurdu. Biraz doktorlar zora gelemiyor desek. Allah zaten taşıyamayacağın ya da doğuramayacağın çocuk kilosu vermez bence🥰
Annesininaminesi Nurcannedom ay çok iyi ya 😂😂allah bağışlasın inşAllah 💕💕sağ Salim alalım kucaklarımıza🤲🏻🌺
rabia_varolculha Kubos1 maşallah yaa valla 😍 biz de 36+4 üz şu an cuma gitmiştim en son tam 36 da 2750 demişti doktorum 😊
Kubos1 rabia_varolculha her bebek farklı oluyor yemenize içmenize bağlı genlere bağlı 😊 sağlıklı doğsunlarda kilo önemli değil 🤗