Esranrogz Bizim tosbik daha 35. Haftada 3200 kiloda kızlar doktorum sezaryen olma ihtimali var diyor sizce normal olur muyum 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Anası ve babası gibi iri de bi bebeğimiz 🙄🙄🙄🙄🙄
Efsoo Esranrogz yok bence☺masallah tosun bebek olucak seninki Rabbim korusun meleyi🤗bizde en son 28de 2100duk.5 hafta onden gidyorduk.ama normal dedi doktor.sekerime baktilar bisey cikmadi.boyle giderse sezeryana alicam dedi seni.31deyiz su an bilmiyorum☺☺
Mom72626 Esranrogz oyy maşallah ne yiyorsun ne içiyorsun canım ? 🧿😀❤️ Biz de 30 olacağız 28. Haftada en son 1.300 39 cm di.
Mzgn01 Esranrogz eğer sizde iriyseniz bence gayette normal olabilir. Burda Fransa da 4500 kg bebeği bile normal doğurtuyolar. Bizim orda Doktorlar hemen sezeryana yönlendiriyorlar 🤦🏼♀️ Bu arada maşallah ufaklığa. Sağlıkla gelsin inşallah
Esranrogz Efsoo benimkide maşallah iri yapılı olduğundan sezaryen olablr dedi ama kesin bişe yok bakalım sağlıkla gelsinde minnoşum😍
Esranrogz Mom72626 valla bişe yemiyorum ben kilo almıyorum bebiş alıyor bende anlamadım 😅😅 ilk zamanlae muz felan çom yiyodum ama doktorum yapısal dedi bakalım hayrlısı 🤲🏻🤲🏻🥰
Esranrogz Ilkheyecanim aminn sağol canım ekstra bişe yapmıyorum meyve çok tüketiyorum ondan sanırım 😅😂 muz çok iyiymiş bebişleri kilo almayan annelere tavsiyem
Esranrogz Mzgn01 amin inşAllah cümlemizin sağlıkla doğsunlar inşAllah 🥰 evet yurtdışında öyle ama doktorumda son ana kadar normal taraftarıyız dedi sadece kilo bazında söylemek zorundayım dedi bakalım hayrlısı 🤲🏻🤲🏻🤰🏻👩👦
Hs20 Yarin bi tosbigi gormeye bende gidicem insallah 34. Haftaya geldik 10 gun onden gidiyordu bakalim bizim ki kac olmus seninki gibi olacak bizimki de kuzum Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimizin
Kubos1 Esranrogz 36. Haftada 3.378 di şimdi 38. Yeni girdim Perşembe kontrolüm var kaç olduk bilmiyorum 🤰👶🏻🤗😊
rabia_varolculha Kubos1 maşallah yaa valla 😍 biz de 36+4 üz şu an cuma gitmiştim en son tam 36 da 2750 demişti doktorum 😊