[silindi] Yabe 39+3 den selamlar😊hiçbir belirti yok bekliyoruz bakalım.paşanın keyfi isteyecekte gelecek 😂sıcak dehşet bunaltıyor artık doğsun istyorum🙏🏻
Yabe Melis95 bende ara sira sancı oluyor açıklığımdl da var ama bekliyoruz bakalim. Birde kiz bebekler erken dogar diyorlar 🤣🤣
anneeylul Hanife001 acikligniz var mi acaba? Hic biseyiniz yokken mi suni alacaksnz bunu merak ediyorm da
Yabe Hanife001 bi avazda doğurursun insallah kuzum benim 2.5 3cm açılmam var hepimiz insallah kolau bi doğumla aliriz bebeklerimizi kucağımiza
anneeylul Burdayimm🤰🏼😀 39+1 olduk ne sanci ne acilma hic birsey yok.. Yarin kontrolum var bakalm ne diycek.. :(
Hanife001 anneeylul hayır açıklığım yok sancimda yok doktor suni sancıyı deneyecem olmazsa sezeryana alacam dedi
Yabe Enszynp25 bana geçtiğimiz perşembe yatış vermişlerdi sancım sık olmadığı icin imza verip çıktım daha gelecek benim ki 🤣🤣
Enszynp25 Yabe valla kuzum bende bugün gittim 40 haftalığım tam normal diyo herşey bu hafta doğurdum doğurdum doğurmadım pazartesi yatırcam seni suni vercez dedi sancılarımda hafif var dedi bugün nstde bakalım inş sezeryan olmam normal istiyom ama
anneeylul Hanife001 Anladim.. Allah yardimciniz olsun insaallah.. Peki doktorunuz suni ile acilmama durumu olablr direk sezeryana alalim demedi oyleyse.. deneyecek sanrim bi.. Benimde durumum siz gibi olablr de sizden haber alabilsem cok iyi olr🙁
Yabe [silindi] Ay bende dogmasi orda kalsin diyordum ama sicaklar arttıkça artik ciksin diye ugrasiyorum ama benim kızın hic gönlü yok gibi 🤣🤣