Senaben Mucizem91 ayni ben 😂 sen ben misin ki acaba. Saka bi yana anneme bagirdim gecen uzuldum 😔 allah affetsin cok gerginim. Hele ki 37. Haftadayim dogum stresi basladi iyice costum
Mucizem91 Senaben yaa bende çok kırıcı biri oldum 😔 helede eşime acayip sinirleniyorm yok yere inşallah atlatırız bugünleri sende bende tüm hamişler hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız 😍 🙏
annesininkuzusuuu Aynı durum bende söz konusu 13 haftalığım dünden beri göğüs hassasiyeti, akıntı, karın sancısı kesildi ve evham yapıyorum malesef
annesininkuzusuuu Mucizem91 Aynı durum bende söz konusu 13 haftalığım dünden beri göğüs hassasiyeti, akıntı, karın sancısı kesildi ve evham yapıyorum malesef
Mucizem91 annesininkuzusuuu inşallah bişey yoktur canım ya bende endişeliyim ama sabr etmekten başka çaremiz yok 9 ay nasıl geçicek yoksa ☺️
Betul3535 Mucizem91 şuan bende 11+6 ve göğüs ağrım azaldı çok kafaya taktım benimde 1 Temmuz da kontrol var inşallah herşey yolundadır yanlız çok kasık ağrım oluyor bu aralar sizdede varmı kasıklarda ağrı
Mucizem91 Betul3535 canım naptın yeni gördüm mesajı bende sorun çıkmadı çok şükür kasık agrımda Oluyor arada ☺️ şimdide mide yanmam var
Mucizem91 Betul3535 aynen canım hiç bişey yiyemiyorum yanıyo hemen bide baş agrısı oluyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
Turna20 Mucizem91 merhaba göğüs hassasiyetiniz be durumda acaba? Ben de 9. Haftadayım benim de geçti normal mi acaba?
Mucizem91 Turna20 canım normal bende çok endişe ettim ama degişebilirmş şimdi 15+3plduk hala çok hassas degil ☺️