ZeynepKara Tuba704 ben öğürdüğüm gibi kusuyorum banada hiç bişey fayda etmemişti keskin naneli sakız çiğneyebilirsin birde ekşi elma bu ikisi mide bulantımı alıyodu inşallah senin bulantılarında çok sürmez 3. Aydan sonra rahatlarsın
Tuba704 ZeynepKara inşallahh tek isteğim 3.ay dan sonra bitmesi artık ben ilk elmadan tikainmiştim o günden beri de en sevdiğim elmayı bile görmek istemiyorum🙈 Ama naneli şeker iyi geliyor biraz sağol🙏
Melikeyesil Bende 4 aya kadar cektim cok zor bir durum . Mide bulantimdan krnimi doyuramiyodum acliktan dahada cok bulaniyordu ama haslanmis patates cok iyi geldi bana cok aclik hissettigimde yedim rahat ettim umarim isine yarar canim allah kolaylik versin
mervesarp2005 Tuba704 canım ahh o mide bulantısı. Beni de mahvetti. Bulantısı kesen tek şey naneli sakız oldu. Dene istersen.bir süre sürekli sakiz çiğnedim.
Elif1147 Masal darısı inşallah bize.az kaldı die teselli ediyorm umarım 9 ay bulantısı devaö edenlerden olmam😭
Tuba704 Cemoss ekmek ve sudan bile tiksindim sadece görünce bile öğürmem başlıyor ağızda tutmayı bırakın herşeyi denedim 1 haftada 4 kg vermişim gerçekten zormuş 😞
Ensbl Tuba704 doktorum zofran diye dilüstü hapı önerdi siz de kendi doktorunuzla görüşebilirsiniz çok kötüyseniz
Melegimveben Tuba704 canım bende 8. haftadayım bulantım kusmam oldukça hastaneye gidip serum takılıyorum cips iyi geliyo bide tutku iyi geliyo bulantıma günlerce bişey yiyemediğimde oldu en sonunda tansiyonum 6ya düşmüş bayılıyordum kolonya verdi eşim cips felan kendime geldim
Tuba704 Melegimveben hepsini denedim yok 😞 Değişen birşey doktor normal diyor ama bence faZla yani bu durum
Seeda Tuba704 bizde 3 ayımız bugün doldu. Bende çok çektim 5. Aydan beri serumlar bile yetmedi beni ayakta tutmaya ama doktorlar sadece normal diyor. Acil doktoru serumla verdiği ilacı hap olarak verdi o biraz gözümü açmamı sağladı. Artık biter inşlh benim bulantılarım. Bir an önce normal hayatıma dönebilmek istiyorum. 🤦♀️
Melegimveben Tuba704 canım banada fazla geldi ama alıştım zamanla azıcık sık dişini zamanla geçer inşallah😥
Nilayyy Tuba704 zofran 4mg al o etkili geliyodu bi tek bana yani en azından bi Saat de olsa geçiriyor