Tuba704 Arkadaşlar henüz başındayız çok konuşulan bir konu ama tekrar yazmak istedim tuzlu kraker şeker hiç biri işe yaramıyor su bile midemi bulandırıyor kusma yok ama sadece şiddetli öğürme var günün 20 saati yaşıyorum bunu kime ne iyi geldi paylaşırsak belki çoğumuz rahatlarız?
Masal Tuba704 bende 12+4 teyim suan ama surekli bulanti kusma ozellikle de aksam saatlerinde kan kusuyorum artik bogazim tahris oldugu icin sulu yemek yemiyorum cubuk kraker yemege calisiyrm evet su bile mide bulandiriyor suyu soguk iciyorum o rahatlatiyor onun disinda sicak degilde soguk seyler tüketmeye calisiyrm ve özellikle de visne suyu iciyorum sabahlari da mutlaka soguk bi süt
Minanin_Annesi Tuba704 Bana hiçbirşey iyi gelmedi ilk aylar sapsarı gezdim aç kaldım Hiçbir şey yiyemedim acillik oluyordum hep serum yi yorum kendime geliyordum. Cok zor geciyor ama geçiyor sonra
Cemoss Tuba704 canm bnm bende oyleydim ben sade soda iciyodum aksamlari cok iyi geliyodu sen sadece öğuruyomussn bn 5 öğün kusuyodum bide ilac kullnmama ragmn ogursen bile agzina at 5 dkka bile dursa gerekn vitamini alrsn bn kndimi zorlaya zorlyaa neler yedim 5 dakka icinde kusuyodum ama o sade soda hytimi kurtardi bide meyvelerde cok iyi gliyodu bna 😊
EsraBayat Ayva,elma,havuç,salatalık iyi gelmıştı ve yemek olrakda anca peynir ekmek zeytini yıyebılıyodum ıyı gelıyodu 🤭😌🤔
Gamzesariiii Doktorum zofran diye bi ilaç verdi onu kullandım faydasını da gördüm ayrıca naneli şeker sakız bunlarda iyi geliyordu 😊 inşllah geçer çok zor bi durum allan yardımcın olsun kaç haftalıksın 😊
Masal Tuba704 bende oyleydim su haftaya kadar herkes iyice eridin demeye baslamisti 5 kilo verdim gebeligimden beri 12.haftamda azaldi ama artik sukur insallah seninde gecer canm
Elif1147 Sakız çiğniyorum ben çok kötü oldugmda.bazen naparsam yapim iyi gelmiyo.midem azıcık bulandgnda neden bulanmıyo bir problem mi var acaba die endişeleniyorm.onla çok zor onsuz da olmuyor😍
Masal Elif1147 12. Haftaya girince biraz olsun hafifledi günde 4 kez kusuyosam simdi aksam 1 kez kusmaya basladim hafif hafif beslenmeye de basladim cok sükur
Kbrzynp Allah yardimciniz olsun.. çok çok zor biliyorum sanki benim azaldı şu an ama birkaç güne kadar şiddetli öğürme ve kusma ve mide yanması hepsini yaşadım. Rabbim düşmanıma vermesin bu sıkıntıyı.. akşam uyumadan midemi bastirsin diye ev yoğurdu yedim. Soğuk su soğuk süt cubuk kraker peynir zeytin ayva armut havuç her şeyi denedim her şey etkisini yitirdi sakız halen etkili çok şükür.
Tuba704 Cemoss ekmek ve sudan bile tiksindim sadece görünce bile öğürmem başlıyor ağızda tutmayı bırakın herşeyi denedim 1 haftada 4 kg vermişim gerçekten zormuş 😞
Elif1147 Masal darısı inşallah bize.az kaldı die teselli ediyorm umarım 9 ay bulantısı devaö edenlerden olmam😭
brglazgn Bi kaç gün önce aşırı derece de kötüydüm anlattığın gibi. Gece rezene çayı yapıp içtim rezenenin rahatlatma özelliği var sıcak içme ama ılıklaştır. Gün içinde muz tüketmeye çalış ben ne kadar kussam da yeddim muz ve mide bulantısını çok güzel bastırıyor denedim umarım sende de işe yarar 😏