Rabbiminemanetii Smg38 benimde bi erken dogumum oldu kaybettim . Oyüzden fazlasiyla endişe korku evham var bende . Ins bu kez kucagimiza aliriz sag salim🙏🏻🙏🏻
Smg38 Rabbiminemanetii ben yarın gidiyorum canim yazarim.burdan sana insallah bize bagislar rabbim.bu sefer 🤲❤
Smg38 Rabbiminemanetii canim doktordan geliyorum simdi kesemizi gorduk sukur kalp atisi icin 6.haftanin sonunda gel dedi suanda 5haftalik
R_Arslan Rabbiminemanetii degerin gayet iyi gorunuyor muhtemelen cok kucuk oldugu icn gorunmedi benim 5.haftada zorla vajinalde goruldu. 7den sonra normal ultrasonda gorundu degerim de 3000lerdeydi ustelik.
Skn23 Rabbiminemanetii daha çok erken ya benim de geç gözüktü😁 ayrıca dış gebelik olsa betan bu şekilde yükselmez canım . İçini ferah tut
masalsii Smg38 tamam canım benimde 5+2 de keseyi gördük bakalım haftaya bebek için gidicez inşallah görürüz
Fasulyeveannesiii Rabbiminemanetii bence de küçük olduğu içindir ben bir kere kana baktırdım 2000 lerdeydi 3 gün sonra doktora gittim keseyi gördü ama bir hafta sonra yine gelin dedi gittik bu sefer göremedi alttan bakınca gördü ve kalp sesini dinledi7 haftalıktık o sıralar
Smg38 masalsii 2gun ondesin benden doktor bana sabredebilirsen iki hafta sonra gel kalp atisi ni duyariz hem dedi ama dayanamam ben 6da gideriz gidince yaz canim burdan gorunurse bende senin zamanlarda gideyim🤲🤭
Dlnbnli Rabbiminemanetii Rabbiminemanetii merhaba hiç üzülme benim hcg değerim çok yüksekti 13. Bin deydi 4. Haftada ama kese göründü bebek yoktu şimdi 7 hafta dayım bebek bile yeni göründü hiç içini bozma aynı zamanda hamile kaldığım arkadaşım benden 1 hafta 10 gün geri şimdi 5+3 te kese daha dün göründü yani hemen heyecanlanıp kendini üzme ❣️ ve unutma Herşeyden önce sağlık 🙏
Rabbiminemanetii Dlnbnli tsk ederm cnim elbette herseyin başı saglıjt. Snin ve arkadasinin bebisini Allah szlere bagislasin. Gercekten cok rahatladim sagol Allah gönlünüze göre versin🙏🏻
Fasulyeveannesiii Rabbiminemanetii amin inşallah isteyen herkes bunduyguyu tadar inşallah bizler de sağ Salim kucağımıza alırız 🙏🏻🙏🏻