Gly-tg Rabbiminemanetii merhaba! Aynisini bana doktorumda soyledi 😔😭 bende bi kac haftalik hamileyim, bebek var ama gozukmuyor dedi , yarin kan tahlili yaptircam bakalim.. dua edin banada insaAllah 😔😔🤰
Rabbiminemanetii Gly-tg rabbim bebeklerimizi bize nasip etsin saglikla dünyaya getirelim insallah. 🙏🏻 birbirimize dua edelim ins bebislerimiz kendilerini gösterirler🙏🏻🙏🏻
Rabbiminemanetii Shr8 ay ins kücük diye görünmemistr🙏🏻😍 cok tsk ederm cnim cvpladgn icn Allah bebegini sna bagislasin😍
Rabbiminemanetii Smg38 bnimde son adet tarihim 23mayis. Uygulamaya göre bnde 4+5teym 😍 siz keseyi gördünüzmü hcg degeriniz kaç
Smg38 Rabbiminemanetii canim.hcg takibi yaptim ben 2gunde bir dun 2346.69 cikti persembe gunu gidicem.doktoruma 5+1olacak.ozaman bilmiyorum.gorunurmu😊 4+6 daymiism.bende🤭
Smg38 Rabbiminemanetii aramizda 1gun var haberleselim.insallah saglicakla ilerler gebeligimiz benim 3. Bu 2 tane dusuugum oldu
kader34 Hiç ama hiç korkma ben keseyi ve bebeği tam anlamıyla 5+4 te gördüm küçük olduğu için görünmeye biliyor üzülme
Rabbiminemanetii kader34 ck tsk ederim icim rahatladi yüregime su serpildi. Bebisinle huzur dolu günlere . 😍
Gokmeninannesi Rabbiminemanetii bende 6 haftalıkken bile görünmüyordu sıkma canını şuan 18 haftalığım çok şükür ❣️
Rabbiminemanetii Gokmeninannesi tm cnim sagolun hepiniz birer umut oldunuz. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . Diger anne adaylarımiz ve bende ins🙏🏻🙏🏻😍
Rabbiminemanetii Smg38 canim bnde persmbe gdecem bnim ozaman tam 5haftalik oluyo insallah ikimizde görúrüz keseyi 😍 haberleşelim kontrlden snra
Rabbiminemanetii Smg38 benimde bi erken dogumum oldu kaybettim . Oyüzden fazlasiyla endişe korku evham var bende . Ins bu kez kucagimiza aliriz sag salim🙏🏻🙏🏻
Beyzanurlina Rabbiminemanetii bende hamileligimi 4+4 de ögrendım değerim o zaman 2700 dü yalnıs hatırlamıyosam çok küçük bi kese vardı karından baktı doktor sölemese ben anlamazdım🤣