Busimss ilaydakani ne kadar süre sonra gebe kaldın tekrar korundun mu hiç ? Veya genetik test yapıldı mı size de
ErenArden Serpilysr Bende perşembe günü aylin hanıma randevu aldım acaba oğlumu renkli ultrasondada görebilir miyim :)
Serpilysr ErenArden evet renkli sekilde de gösteriyor. Kac haftaliksiniz.ilk kes mi gitceksiniz aylin hanima
ErenArden Serpilysr çok soru sordum kusura bakmayın ama birde şuan muayene için 100 tl verdiğimde bir dahaki kontrol içinde veriyor muyuz yoksa 1 ay içinde gittikleri 100 tl nin içine dahil oluyor 'nu
Serpilysr ErenArden muayeneler haftaliga dustugunde bir hafta veriyorsunuz diger hafta vermiyorsunuz. Onun haricinde her muayenr icin odeme yapılıyor. Kan idrar testi icinde ayriyetten ucret odeniyor
Begum94 asekp ben can Hastanesine gidiyorum 95 TL muayene ücreti doktorum emre canverenler çok memnunum doğum ücretide 3600
Kfkf Yesimeliz canım bende egeye gidiyorum da doktor nasıl seçiyoruz ucretli mi doguma o doktor mu giriyo girdiğinde dogum ne kadar oluyo
Yesimeliz Kfkf ben ozeline gidiyorum muayenehanesine. Dogumu daha konusmadik ama özelde yaptiriyormus. Kendisi de ayrica para aliyor tabi