asekp Kızlar İzmir’de özel muayenesi olan doktorlardan kime gidiyorsunuz veya hastane olarak hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz??
ErenArden Serpilysr doğum ücreti 4150 tl demiştiniz neler dahil olduğunu söylememiştiniz bir de doğuma eş alabiliyorlar mı sizden yanıt bekliyorum :)
Yesimeliz asekp ben ege universitesinden murat ulukus hocanin muayenehanesine gidiyorum canim zaten orda hemsireyim
Kfkf Yesimeliz canım bende egeye gidiyorum da doktor nasıl seçiyoruz ucretli mi doguma o doktor mu giriyo girdiğinde dogum ne kadar oluyo
Busimss asekp buca da Dr. Tahir özgüder mutlaka tavsiye ederim. Ben bebeğimi kaybettim ama simdi genetik süreçleri de beraber yürütüyoruz çok ilgilidir ve Çınarlı özel hastanesinin de ortağı kendisi alanında da uzmandır tavsiye ederim.
ilaydakani Busimss aynı şekilde ben de öyle... ilk bebeğin kalp atışları yoktu alındı ikinci gebeliğinde de tahir beye gidiyorum çok memnunum
asekp Busimss teşekkür ederim. Bucada olması çok iyi benim için bi araştırayım. Muayene ücreti nedir?
Essenn asekp Alsancak’ta doktor Şerife Dikayak özel muayene mükemmel bir doktor instagramdan takip edersen anlarsın zaten doğumumuda Egepolde yaptırırım büyük ihtimal
Busimss ilaydakani ne kadar süre sonra gebe kaldın tekrar korundun mu hiç ? Veya genetik test yapıldı mı size de
GuelGltkn asekp ben alsancakta özel musynehanesi olan dr ahmet gülere gidiyorum öyle iyi bi doktor ki size cidden cok deger veriyo ve sorular icin baya vakit ayiriyo tavsiye ederim
Serpilysr ErenArden aa oyle mi kusura bakmayın gözümden kacmis sanirim yoksa cevap verirdim. Dogum ucretine oda suslemesi ve bir gun yatis dahil. Evet doguma es alıyorlar😊
ErenArden Serpilysr çok teşekkürler bende ne zamandır sizden cevap bekliyordum burdan rast geldiğim iyi oldu :)
ErenArden Serpilysr Bende perşembe günü aylin hanıma randevu aldım acaba oğlumu renkli ultrasondada görebilir miyim :)
ErenArden Serpilysr çok soru sordum kusura bakmayın ama birde şuan muayene için 100 tl verdiğimde bir dahaki kontrol içinde veriyor muyuz yoksa 1 ay içinde gittikleri 100 tl nin içine dahil oluyor 'nu