NimetDilmen cavbella Bende dun nstye baqlandm hicbisi yok 😒 Benimde doqum 15 Temmuz qözüküo ama bakalm qecmezse. Erkek mi sennkide? Erkekler haftalarını dolduruyo hatta bazıları qecirio diolar
cavbella NimetDilmen hayır kız 👧bana da kızlar gününü doldurmaz dikkatli ol bak erken gelir dediler dediler heveslendirdiler beni şimdi hüsrana uğradım resmen😩
NimetDilmen guler27smsk_ He senin tecrüben var en azından canm ondan korkmuyosun ben bisi bilmediqmden korkuyorm 😊
cavbella NimetDilmen yine de bazen bi umut geliyor doğum bu belli olmaz belki bu akşam da gelir diyorum 🙈😂
swdysnakbrk Biz de37+1 olduk oğlumla ne zaman gelir acaba hergün ayrı heyecan babamız gelmeden gelmek yok 😞 inşallah
NimetDilmen swdysnakbrk Aynı hafta ve qündeyiz 😊 Sabrszlkla bekliorm artk 😍 InsaAllah bekler babasını senin paşa 😊
swdysnakbrk NimetDilmen ayy inşallah ya Cuma günü kontrolümüz var geçen Cuma 2900 dü sizin durum nasıl doktor iyi dedi ama
NimetDilmen swdysnakbrk Benim bebek önde qidio canm iri bebek 😁 35+5 haftalıkken 3 kilo 50 qramdı smdi bilmiorm kac olmuş 😁