alyavetuna Nergis34 tâbi mutlaka iç çamaşırını 60 'da yıkayıp ütüle mantar mayası 60 derece ölür. Eşim bazen ayakları mantar oluyor bu çorapları atalım çorapta bile var dedi hepsini 60 a attım adan bekarkan 60 yıkamak aklıma gelmemiş atıyormuş her mantar olduğunda 🤣 hepsini yıka ütüle 1 hafta boyunca komple geçer.insallah
Nergis34 alyavetuna alyavetuna mantar yok dedi doktor enfeksiyon sadece we cok az dedi ama sanmyrm acaip pis kaşınıyor
ZehraAlbayrak Oglusannesii farkinda olmadan daha buyuk zararlar verip baska hastaliklara davetiye cikariyosunuz ama.. dis genital bolgenin ph derecesini dusuruyosunuz ve yararli bakterileri ölduruyosunuz buda bagisikligini dusuruyo o bolgenin
Skn23 Busraybarss valla bende mantardan sanırım sirkeli su dayesinde kurtuldum . Çok aşırı feci bi kaşıntım vardı . Sirkeli suyu hergün sabah akşam yaptım iyi geldi bana
Busraybarss Skn23 ben de afedersiniz her tuvalette taharetleniyorum sirkeli su ile iç çamaşırımı da giymiyorım ev içinde
madl41 Busraybarss valla ben denedim aksine yaktı anlık kesiyor akıntıyı ertesi gün tekrar geliyor En son dayanamadım doktora dedim akıntım sarı diye bana direk fitil verdi dün kullandım biraz rahatladım😊
Skn23 Busraybarss bende öyleydim bide asla ıslak kalma en önemlisi o iç çamaşırlarını ütüleyip giy. En ufak terlemede de değiş iç çamaşırını . En kötü gelen şey o Çünkü
Esra3890 Bende suyla sirkeyi karıştırdım oyle yapınca yakmıyor yıkadım devamlı lavaboya girdigimde 2 günde geçti kaşıntı yanma faydası oluyor gerçekten şimdide yıne ara ara yıkıyorum önlüyor ilerlemesini dene bence geçiriyor