Merhabalar ilk gebeliğimi bu hastanede Nilüfer hanıma gitmiştim bir anda açıklığım olduğunu ve doğum olacağını söylediler başımdan kaynar sular döküldü hiç bir müdehale yapmadan benim devlet hastanesine gitmemi söylediler ve 21 haftalık yavrumu kaybettim. 4 ay sonra yine hamile kaldım. Bu sefer Nergiz Kılıç hanıma gittim durumu çok iyi bildiği İçin aynı şeyleri yaşamamak adına emin adımlarla ilerliyorduk. Rahim ağzı yetmezliğimin olduğundan şüpheleniyordu bende korkudan artık her hafta gidip ölçüm yaptırıyordum doktor bile bu kadar sık gitmemden rahatsız olmuştu. O kadar korkmama endişe etmeme rağmen hiç bir önlem alınmadı ve yine hafif bir ağrıyla gittim Nergiz hanım açıklığınız yok ama heran olabilir deyip ilgilenmeyip beni hastaneden gönderdi herhangi bir müdehale yapmadı ve ben ağlaya ağlaya başka hastaneye gittiğimde rahmimin açık ve doğumun başladığını söylediler 2. Bebeğimide 19 haftalık kaybettim. Oysaki bana dikiş atsaydı bu acıyı yaşamayacaktım. Hakkımı asla helal etmiyorum. Beş para etmez hastane ve doktorlar özellikle doktor diye bahsettikleri Nergiz Kılıç adında bi kadın siz siz olun asla o kadına gitmeyin güvenmeyin yavrunuzu emanet etmeyin! Benim yaşadığım acıları yaşamayın!