Emeliss Hamileliğim boyunca VM Medical Park Hastanesi Pendik’te Nergiz Kılıç adlı doktorun takipli hastası olarak devam ettim.Doğumuma da doktorum izinli olsa dahi geleceğini söylemişti(Nergiz Kılıç). Bizde güvenerek bu hastanede ve doktorumuzda devam ettik. Ancak 3 Mart 2019 tarihinde 39+4 günlükken akşam saatlerinde sancım tuttu. Doktorumuzu aradığımızda ise karşıda (Avrupa Yakası) olduğunu ailesiyle zaman geçirdiğini 22.30 dan önce gelemeyeceğini söyledi. Oysa doğuma 22.30dan sonra alındım. Bahanesi asla bir Doğumdan önemli değildi. Doğumu nöbetçi doktor yaptırdı zor doğum oldu. Sebebi ise sezeryana çevirememesi. Doğumdan sonra nöbetçi doktorun hastanenin doktoru olmadığını hatta hiçbir hastanede çalışmadığını öğrendik. Hastane kayıtlarında ise doğumumu hastanede çalışan başka bir doktorun yaptırdığı yazıyor. Anlıcanız hastanenin yaptığı Resmen sahtekarlık.Doğum sonrasına gelecek olursak bizim için kabustu. Bebeğim hipotermi tedavisi için başka bir hastanede 10 gün yoğun bakımda küvezde kaldı. Şu an ise geleceğe umutla bakmaya çalışıyoruz. Tek temennimiz bebeğimizin sağlıklı olması. Bunları yazma nedenim ise yaşadıklarımı başka annelerin yaşamaması. Bizim bu durumu yaşamamızın nedeni hastanenin disiplinsizliği, hastalarını umursamaması en önemlisi ise bir annenin bebeğini anneliğini hiçe saymaları. Nergiz Kılıç in da doktorluk bilincinden empati duygusundan uzak olması. Hastanenizi doktorunuzu gerçekten iyi araştırın. Bizim yaşadıklarımızı bebeğimizin yaşadıkları hiçbir anne hiçbir bebek yaşamasın.
SemaAsya Emeliss Hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıktı.m İlk muayene için dışarıdan oldukça lüks ve güvenilir duran bu hastanede biz de Nergiz Kılıç'a gittik. Heyecanlyız ilk hamileliğim ve doktora ultrason muayenesinden sonra nelere dikkat etmeliyim diye sorduğumda cümleye " hastalarımdan duyduğum kadarıyla" ada çayı, maydonoz düşüğe sebep oluyor . Onun dışında istediğini ye dedi. HASTALARIMDAN DUYDUĞUM KADARIYLA diye cümleye başladığında eşimle göz göze geldik ve şok olduk. bir daha da hastanenin önünden bile geçmedik. Yalandan güler yüz... ilgi ve bilgiyi birbirinden ayıramıyoruz maalesef toplum olarak.
Alarasel Emeliss cnm çok üüzlfm şikayetçi olmalısın kesinlkle böyle bişi olamaz yani yasak oldr parayı neden veriyosn takipli drn doğuma girsn diye
Nnn Merhaba öncelikle geçmiş olsun Bende Nergiz Kılıç ın hastasıyım ve çok memnunum .Bana Pazar günleri gelemiyecegini sadece musait olursa Pazar günleri için söz verdiğini söyledi .Sizin dogumunuz Pazar günü ne gelmiş ve doktor hanımın tek izin günü ailesi ile geciriyor olması olağan. Hastanenin nöbetçi doktor ile ilgili yaklaşımı konusunda haklısınız .Doktor hanım gece 3 de gelerek benim normal doğumu mu yaptırdı.Güleryüzlü bilgili ve donanimli ayrıca ilgili bir doktor .Size tekrar geçmiş olsun
esra1907 Nnn valla ben ne o hastaneden nede doktorlarından memnunum. İyi ki değiştirdim hastaneyi. Senin hoşuna gidebilir doktor vs. ama senin başına gelse bu kadar korurmusun doktorunu bilemem canım 😘
Nnn Doktorum gyet dürüst vr anlayışlı ve gelebileceği saati bile söylemiş. Dr Hanımın da özel hayatı var unutmayalım.Ama hastanede dışarıdan doktorun nobetci olması Nergiz Hanımın problemi değil. Bü durum sıkıntılı bence deneyim?Benim başıma boylebirsey gelse doğum yaptıran doktorla ilgili sıkıntıları m olurdu ama bana dürüst olan ve böyle ilgili bir doktora yargısız infazda .bulunmazdım.
Nnn Gerçekten toplum olarak anlamak istediğimiz gibi anlıyoruz. Ben aynı muhabbeti yaşadım doktor Nergiz hanımla dediği şuydu hastalarım bunları soruyor . (adaçayı maydoniz vs..)bunlardan yola çıkarak sizi bilgilendireyim .
SemaAsya Nnn Ben yanlış duydum hadi dieylim. Eşim de mi yanlış duydu? Önceki yorumumda dediğim gibi ilgiyle bilgiyi birbirinden ayırmak gerekir. Çok güler yüzlü çok ilgili olabilir ama bilgili bir doktorun ağzından çıkacak şeyler değil bunlar.
Nnn Akyuz61 sadece doktorunu seven saygı duyan ve acımasız gerçekliği olmayan yorumlara tepki veren bir hastasıyım 😏
Nesrn Seyma hanima gidiyorum, simdilik kotu bir duruma raslamadik, diger doktorlarin da begenildigini duyuyorum, talihsizlik olmus..:/
Cerenabayoglu Ben de bahar ergene gidiyorum memnunum kendisinden. Ama çok kafam takıldı şimdi hastaneden kaynaklı olan duruma 🤔
esra1907 Nnn avukatlığını yapmak zorunda da değilsin herkes o doktoru yada hastaneyi beğenmeyebilir. millete yok benim doktorum şöyle iyi böyle iyi demenize gerek yok.
Nnn Yildiza hayal dunyaniz harika doktorların işi gücü yok bizim tartışmalara yazismalara katılacak 😁😁😁😁😂😁😁😁😁
Akyuz61 Yildiza ne kadar şikayet edilirse edilsn hastane kendini bir şekilde aklamanın yolunu buluyor kitabını yazmışlar artık
Akyuz61 Açık ve net bilmeyende söylemeyende yok medicalpark pendik hastanesi tam olarak oturmuş durumda değil aksaklıklar sıkıntı sorunlar bazen kendini aşabiliyor. Şeyma Hanım, Bahar Hanım ve Neslihan Hanım dışındaki doktorlara pekte güvenmiyorum açıkcası. O yüzden ‘ olan arkadaşım boş yere avukatlık yapmana gerek yok çoğu insanlr neyin ne olduğunu biliyor . 👍
Nnn Akyuz61 Bencede hastane kayıtsiz nöbetçi doktor çalıştıramamalı. Hasta olarak acil durumlarda kiminle karşılaşacağımızi bilmemiz lazım