feyzaa34 deletedmom9494 9 aralıkta akinti geldi 13 aralıkta tam adet oldum ben Banada 16 19 23 eylül bunları söylüyorlar canim😊😊 inşallah erken gelirler ama yaa bi an önce kavuşmak istiyorum☺☺ senin ilk gebelikmi
Calimeros KdryFth 24 günde bir görüyordum yedi gün sürüyordu yani her zamanki gibiydi yoğunluğuda öyle ben mide bulantılarından şüphelenip test yapınca öğrendim hamile olduğumu
KdryFth Calimeros çok ilginç ya😂adet olmayalım diye beklerken bir bakmışsın adet oluyorsun üzlülüp arkasından sonra sürpriz yaşıyorsun
Calimeros KdryFth amin cğmlemiz inşallah darısı başınıza rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu yaşamayı
Calimeros KdryFth aynen biz test bozuk dedik ikinciyi yapınca ikincide pozitif olunca şok olmuştuk acilde aldık soluğu 😂😂😂 hemen betahcg yaptırıp tescillemiştik 😁
Saribebek KdryFth benim teyzem 6 aylıkken hamile olduğunu öğrendi 6 ay boyunca adet olmuş diğer ay olmayınca test yapmıştı pozitifi görünce inanmadı hastaneye gitti doktor bekleseydin doğumu dedi 6 aylık hamileymiş herkes çok şaşırmıştı
Kbraasultaan Benim annem bana hamileyken 2 3 ay adet görmüş bende hamile olduğumu öğrendiğimde nerdeyse 2 aylık olmuştu bebek birde kendi kendime kızıyordum ne kadar kilo aldım zayıflamam lazım diye meğer hamileymişim 😂😂🙈🙈🙈